Turkcell Yanlış Sim Kart Verdi, Yenisini Parayla Sattı

Turkcell Yanlış Sim Kart Verdi, Yenisini Parayla Sattı
08 Şubat 2024 19:48

05.02.2024 Pazartesi günü operatör değişikliği yapmak için başvurduğum Kale, Anafartalar Caddesi No:45/14, 06520 Altındağ/Ankara adresinde bulunan Plus Teknoloji isimli Turkcell bayisi, yanlış SIM kart vererek hattımın kullanılamaz hale gelmesine neden olmuş ve iletişim özgürlüğümü elimden almıştır. Bu durum tüm işlerimin aksamamasına ve buna bağlı olarak maddi ve manevi zarara uğramama sebep olmuştur. Bu bayi ikametime uzak olduğu için başka bir Turkcell bayisinden 110 TL karşılığında yeni bir SIM kart aldım ve hattımı aktifleştirdim. Bu bedelin tarafıma iadesini talep ediyorum. Turkcell gibi köklü bir şirketin, işlerini layıkıyla yerine getiremeyen kişileri bir dükkanın içine yerleştirerek adına 'Turkcell Yetkili Bayisi' demesini üzülerek kınıyorum. Konuyla ilgili tarafıma acil bir dönüş yapılmasını bekliyorum.

08 Şubat 2024 19:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Şubat 2024 08:02

Merhaba Ahmet Yiğit Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Koray sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 18:00

Yeşim
17 Temmuz 2023 23:31
Sevgi sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2024 17:17
"Çözme çabaları için teşekkürler"

12 Eylül 2024 16:56

Turkcell Başka Operatörden İzinsiz Taşıma