Adem sonuçtan çok memnun

Turkcell Pin Kodu Saçmalığı

10 Mayıs 2024 10:26
Adem'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Turkcell PIN kodu saçmalığı yüzünden telefonumu 2 saat boyunca açamadım ve bu durumu ilk kez yaşamıyorum. Ne demek telefonumu senin PIN kodunla açmak? Eğer bu saçmalık devam ederse operatör değiştireceğim. Daha önce Türk Telekom'dan geçiş yapmıştım, lütfen bunu çabuk düzeltin.

10 Mayıs 2024 10:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Mayıs 2024 10:45

Merhaba Adem Efe Bey, Size hizmet verdiğimiz her konuda memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Tüm taleplerinizin hassasiyetle değerlendirildiğinden emin olabilirsiniz. PIN 1 kodu, sim karta verilen 4 haneli şifredir. Turkcell hattınız ile birlikte verilen PIN 1 kodunu dilerseniz telefon ayarlarından değiştirebilirsiniz. PIN 1 numaranızı 3 kez arka arkaya hatalı girerseniz, sim kartınız bloke olur. Blokeyi kaldırmak için PUK 1 kodunu kullanmanız gerekir. PUK 1 kodu, bloke olan SIM kartınızın yeniden kullanılabilir hale gelmesini ve blokenin kaldırılmasını sağlayan özel bir şifredir. 8 haneden oluşur. PUK 1 kodu değiştirilememektedir. 10 defadan fazla yanlış girdiğiniz zaman, SIM kartınız kalıcı bloke olur ve cihazınızın ekranında 'Kart Bloke' uyarısı çıkar. Bu durumda SIM kart değişikliği yapmanız gerekir. Puk bilginizi 532 Turkcell Müşteri Hizmetlerimizi arayarak Sesli Yanıt Sistemi üzerinden veya web sitemizde yer alan “ https://www.turkcell.com.tr/yardim/yardim-araclari/puk-sorgulama “ linkinden öğrenebilirsiniz. Bu konuda tarafımızdan farklı bir işlem yapılamamaktadır. Saygılarımızla, Turkcell

Adem
Adem
10 Mayıs 2024 11:45

Teşekkürler

Bakış sonuçtan çok memnun

Bakış
18 Kasım 2023 00:20
"Her Turkcell bayisi aynı değildir. Bazıları cebinizi bazıları işinizi görür."

Turkcell PUK Numarası Yanlış Diyor

19 Kasım 2023 20:39
Sezgi sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Yeni Pin Kodu Oluşturma!

13 Nisan 2024 12:56

Turkcell PUK Kodu Hatası