Turkcell Flowq Yetenek Testleri

Melike
07 Mayıs 2023 23:30

Turkcell gncytnk programı için Flowq uygulamasında İngilizce testlerini ve Keşfet testini çözüyordum ama yarım kaldı. Daha testin yarısına bile gelemeden uygulama kasıyor ve bir anda atıyor. 3 kere uygulamadan attığı için giriş hakkım kalmadı. Mağduriyetimin çözülmesini istiyorum.

08 Mayıs 2023 01:08 (Şikayetten 1 saat sonra)

10 Mayıs 2023 18:34

Değerli Müşterimiz, Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. FlowQ aşamasını 12 Mayıs’a kadar uzattık. Yaşadığınız teknik aksaklıkla ilgili [email protected] adresine mail göndererek destek alabilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi almak, öneride bulunmak, görüşlerinizi paylaşmak ya da çözüm taleplerinizi iletmek isterseniz Turkcell uygulamamız üzerinden "Yardım-Yeni Talep İlet" adımlarını takip edebilirsiniz. Mevcut talebinizin durumunu görmek için "Taleplerim" bölümü inceleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Yıllık Abonelik Sonrası Onaysız Aylık Yenileme Ve Haksız 129 TL Kesinti

17 Şubat 00:14