Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Cayma Bedeli Çıkarması

Turkcell Cayma Bedeli Çıkarması
27 Kasım 2023 22:31

Turkcell operatöründe 24 Ekim de taahhüdüm doluyordu. Turkcell'den ikaz mesajları ve müşteri temsilcileri aradı. Ben de 24 Ekim de dolacak taahhüdümü 21 Ekim de yeniledim. Daha sonra bu tarifeyi kullanırken hat çekmeme ve internette yavaşlama başladı müşteri hizmetlerini aradım bunun normal olmadıklarını söylediler kendileri yardımcı olmadılar tarifeyi kullanamadım. 25 Ekim de Türk Telekom'a geçiş yaptım. Bunun üzerine bana 26 Ekim de (162.4 TL fatura) ve (395.94 TL cayma bedeli) (40 TL tarife paket) çıkardılar. Turkcell'de bayide çalışan personel 4,5 günlük cayma da BDDK'ya göre cayma bedeli ödenmez alırsalar da Turkcell'e cezai işlem uygulanır dedi. Ben de Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak taahhütname özetini istedim taahhütname ye ulaşamayacaklarını beyan ettiler taahhütname de (cayma bedeli ibaresini) bulunmadığını müşteri temsilcisi beyan etti. Turkcell Uygulamada Taahhütname yenilerken hiçbir şekilde içerik göremiyoruz onayla geç yapıyorlar. Taahhütnameyi e-postamı istedim gönderemeyeceklerini söylediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Ödediğim 435.94 TL cayma bedelinin geri iade edilmesini istiyorum.

27 Kasım 2023 22:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Kasım 2023 17:03
29 Kasım 2023 20:05

Bayideki çalışan müşteri temsilciniz neden ilk dört veya beş gün içinde cayma yapıldığı zaman bedel alınmaz bdkkya göre dedi. Sizi Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

29 Kasım 2023 20:07

Her şeyin bir kılıfını uyduruyorsunuz.

Nejla sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 20:44

Turkcell Kanunsuz Cayma Bedeli Yansıttı

Abdullah
24 Şubat 2024 10:32
Turkcell Kanunsuz Cayma Bedeli Yansıttı
Sare sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 20:38
Salih sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 16:52

13 Şubat 2024 08:32
Turkcell İptal Hatta Haksız Faturalandırma.

Turkcell Kategorileri