Gözde sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 17:18

Forbes Caddesi-Turkcell2 bayisine numara taşıma bilgisi almak için 23.10.24 tarihinde gittim. Numara babam üstüne, numaramı Turkcell'e taşımak ve hattı üstüme almakla alakalı bilgi aldık (sözde) Bana bir paket önerildi ancak 1 ay sonra da numarayı üstüme alacağım zaman başka bir pakete geçeceğim için cayma bedeli çıkabilir de çıkmayabilir de dendi. Babamın kimliği ile işlem yapıldı. Müşteri temsilci S******* tarafından, ancak imza atmadık, sim kart almadık evrak okumadık bilgi verilmedi. İşlemle alakalı. Biz caymabedeli ödemek zorunda bırakılacağımızı anlayınca numara taşıma başvuru işlemini gerçekleştirmedik. Dikkatinizi çekerim aynı gün içinde başvuru sadece bu Bize önce işlemin iptal olmayacağı söylendi, sonra ben şikayet edeceğim imza bile vermedik deyince 1s sonra tekrar uğramam gerektiği söylendi. 1s sonra gittik. S******* h. Orada olmadığı için yardımcı olmadılar! O sırada Turkcell'den hat taşıma başvuru işlemi size ait değilse müşteri temsilcisini arayın diye mesaj geldi aradım, onlar işlemin onlinedan yapıldığı sim kartın teslim alındığını söyledi, halbuki bayiden yapıldı. İşlem ve ne evrak aldık ne sim kart aldık, ne imza attık. Onlinedan işlemi bizim yararımıza olsun diye yapıyorlarmış ama söylemiyorlar bile. Nerede KVKK. Tekrar bayiye gittik, ben 532 ile konuştuklarımızı anlattım, müdür müşteri temsilcilerinin bir şey bilmediğini söyledi. Turkcell'de çalışan bir kişi bir başka çalışanı bilgisizlikle suçluyor. Turkcell bünyesinde olanlardan haberdar değil. Bayiyi şikayet edeceğimi söyledim. Dükkanın karekod ve bayi no'sunun fotoğrafını aldım, ne hikmetse müdür T***** sinirli bir şekilde diğer müşteri temsilcileriyle yardımcı olmak şöyle dursun, resmen bir şey yapamazsınız diyorken bir anda beni özel numarasından aradı, bayiden numara taşıma başvuru iptalini yapacağını, uzaklaşmadı isek tekrar gelmemizi söyledi. Biz 3. Kez gittik. Telefondan müşteri temsilcisini aradılar, babama da ''numara taşıyacağım. Hattan cayma bedeli çıktığı için hattımı taşımaktan vazgeçtim de'' diye akıl verdiler. Müşteri temsilcisiyle müdür T***** yanımızdan uzaklaşıp bir konuşma yaptı. Sonra gelip işlemin olmadığını söyleyip sim kartı vermeye çalıştı, kabul etmedim. Bunun üzerine numara taşıma olsun, siz Turkcell'den cayın cayma bedelini biz ödeyeceğiz aramızda halledelim dediler. Bu nasıl bir zihniyet? Temsilci kodu 8693500060 T***** b. Ve S******* h. Şikayetçiyim. Turkcell'e numaramı taşımadım taşımayacağım bu yanlışı düzeltin sorumlularını cezalandırın.

25 Ekim 2024 14:04

Hattımın Turkcell numara taşıma başvurusu şikayetim sonucu ''iptal edilmiştir'' olarak bana yapılan dönüşün aksine 25.10.2024 itibariyle hattım servis dışı kaldı. E-Devlet BTK sisteminden sorguladığımda numara taşıma kısmında servis sağlayıcı Turkcell olarak gözükmekte. Hizmet alamıyorum Turkcell in hatası yüzünden.

23 Ekim 2024 17:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Ekim 2024 07:51

Değerli Müşterimiz, BTK aracılığı ile ilettiğiniz talebiniz inceleniyor. Size yine aynı kanal üzerinden, yazılı olarak yanıt verilecektir.. Verilen yanıtları BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

24 Ekim 2024 13:36

BTK dan, telefondan, bayiden ve bu kanaldan gerekli şikayetleri yapmamıza rağmen hat taşıma başvurusu kabul edildi diye mesaj alıyorum, halen servis sağlayıcı bir aksiyon almış değil. Hattın sözde taşınma başvurusunu kabul eden Turkcell kullanmakta olduğum servis sağlayıcısından aldığım hizmet bayideki işgüzar kişiler, duyarsız çalışanlar yüzünden aksarsa tüm yasal haklarımı kullanacağımı belirtiyorum. Bir an önce tarafımın onay vermediği imza atmadığı işlemin iptalini bekliyorum.

26 Ekim 2024 15:06

Turkcell'e numaramı taşımadım, rızam yok, her kanaldan şikayet etmeme rağmen halen hattım açılmadı ve numaram Turkcell'de gözüküyor, Servis dışı kaldı hattım sizin yüzünüzden. Artık bu yanlışı düzeltin.

Mahmut
15 Aralık 2024 23:35
Turkcell'de Başvuru Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksiklikleri
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Cayma Hakkı Ve Hizmet Sorunlarında Turkcell'den Çözüm Yok

29 Temmuz 15:56