Deha sonuçtan hiç memnun değil

Filipinler'de SMS Alamama Sorunu: Hayati İşlemler Durdu

28 Ağustos 2024 16:46

Turkcell numarama Filipinler'de hiçbir şekilde SMS alamıyorum. Tüm mobil bankacılık işlemlerim Turkcell numaram üzerinde kayıtlı olduğu için tüm hayati işlemlerim durmuş durumda. Herhangi bir online destek yapısı olmadığı içinde tamamen zor durumda kalmış bulunuyorum. Konu hakkında acil çözüm ve destek rica ederim.

29 Ağustos 2024 12:12

Sorunum çözülmediği ve hayati öneme sahip bir durumda kopyala yapıştır ile genel geçer bir dönüş aldığım için şikayetimi yineliyorum.

28 Ağustos 2024 18:21

28 Ağustos 2024 16:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Ağustos 2024 17:43
28 Ağustos 2024 17:57

Sevgili Turkcell temsilcisi, Zaten belirtiğiniz ayarlarda otomatik ve manuel olarak sadece iki seçenek var; otomatik seçimde defalarca açıp kapatmama rağmen hala ''servis yok'' yazmakta. Manuel seçimle de karşıma çıkan seçenekler ''Smart, 515 66 ve Globe Telekom-PH'' çıkmakta; bu seçeneği ayrı ayrı işaretleyerek açık kapama yapmaktayım ama sonuç gene ''servis yok'' yok olmakta, sanırım bu ağlar ile bir anlaşmanız yok. Telefonum iPhone 7 Plus modeli ve sim desteklemekte, 20 yılı aşkın bir Turkcell kullanıcısı olarak ciddi olarak yardımınızı talep etmekteyim, Durumun önemini bildirmek adına tekrar etmekteyim; SMS alamadığım için banka hesaplarıma erişemiyorum ve yiyecek yemek maliyetlerimi karşılamamanın tek sebebi Turkcell ile yaşadığım bu SMS sorunu. Zor durumdayım, konu hakkında acil ilgilerinizi ve desteklerini önemle rica ederim.

28 Ağustos 2024 18:16

Telefon numaram sizlerde gözükmekte, tarih ve saati şu an olarak baz alabilirsiniz; sorunumuzu zaten paragraf halinde paylaştım ama tekrar ediyorum; Servis yok yazdığı için SMS alamıyorum. Yirmi yılı aşkın süredir sizleri desteklerken; ilk acil ihtiyacımda destek olmanızı beklerim, süreç hayati önemlidir.

29 Ağustos 2024 02:29

Şikayetvar.com Turkcell'in yancısı mısınız; neden yorum ve cevabımı yayınlamıyorsunuzda insanlara bu kurumu çözüm sunmuş gibi gösteriyorsunuz!

Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Nurettin
19 Aralık 2023 14:08