Apple Watch E-Sim İptali Sorunu ve Haksız Ücretlendirme

26 Eylül 2024 23:16

Apple Watch saatime e-sim özelliği açtırmıştım, lakin 1 yıl kadar kullandıktan sonra Apple Watch saatimi sattım. Uygulama üzerinden servisi iptal etmek istedim, lakin paket kuralı nedeniyle iptal etmediler. Müşteri hizmetlerini aradım, onlar kapatmak için uğraştılar ama yine de iptal etmediler. Bir yerden bir yere aktarıyorlar, yine de iptal etmediler. Ben kullanmıyorum, saat yok bende. Ben paket yenilerken öyle bir kural söylenmedi. Söylendiyse benim niye haberim yok? Benden her ay kullanmadığım Apple Watch e-sim için 67 TL gibi ücret kesiliyor. Ben bunu kabul etmiyorum. Operatörümü ve aynı zamanda Turkcell fiber internet Superonline'ı iptal edip başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum.

27 Eylül 2024 07:55 (Şikayetten 8 saat sonra)

27 Eylül 2024 12:34

Murat sonuçtan memnun

20 Eylül 2024 00:48
"Geri dönüş ve ilgilendikleri için Turkcell teşekkürlerimi sunarım umarım başka bir sorunla karşılaşmam"
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Esim Hizmetinde Beklenmedik Yıllık Ücret Şoku Ve Fatura Sorunu

Ramazan
23 Ağustos 20:43
Burak sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2024 12:43
"Sorunum buraya yazdıktan sonra çözüldü. İlgisi için Turkcell müşteri hizmetlerine teşekkür ederim."
Burak sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 09:53

Barış