Apple Watch E-Sim İptali Sorunu ve Haksız Ücretlendirme

26 Eylül 2024 23:162.150

Apple Watch saatime e-sim özelliği açtırmıştım, lakin 1 yıl kadar kullandıktan sonra Apple Watch saatimi sattım. Uygulama üzerinden servisi iptal etmek istedim, lakin paket kuralı nedeniyle iptal etmediler. Müşteri hizmetlerini aradım, onlar kapatmak için uğraştılar ama yine de iptal etmediler. Bir yerden bir yere aktarıyorlar, yine de iptal etmediler. Ben kullanmıyorum, saat yok bende. Ben paket yenilerken öyle bir kural söylenmedi. Söylendiyse benim niye haberim yok? Benden her ay kullanmadığım Apple Watch e-sim için 67 TL gibi ücret kesiliyor. Ben bunu kabul etmiyorum. Operatörümü ve aynı zamanda Turkcell fiber internet Superonline'ı iptal edip başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum.

1 Destek
27 Eylül 2024 07:55 (Şikayetten 8 saat sonra)

27 Eylül 2024 12:34

Değerli Müşterimiz, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümünden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Apple Watch E-Sim İptal Sorunu ve Haksız Ücretlendirme

20 Eylül 2024 00:483.801

"Geri dönüş ve ilgilendikleri için Turkcell teşekkürlerimi sunarım umarım başka bir sorunla karşılaşmam"

Apple Watch eSIM Üyeliği İptal Sorunu ve Fatura Kesintisi

27 Eylül 2024 12:433.518

"Sorunum buraya yazdıktan sonra çözüldü. İlgisi için Turkcell müşteri hizmetlerine teşekkür ederim."

17 Eylül 2024 09:531.733

Turkcell hattım ile Apple Watch saatimde e-Sim ile "Apple Watch GPS+ Cellular" tarifesini aktif etmek istediğimde bayi m...

Turkcell ve Apple Watch e-Sim Aktivasyon Sorunu

Turkcell Apple Watch GPS+celluar İptal Etmeyip Haksız Kazanç Sağlıyor.

7 Kasım 2023 22:232.478

Apple watch GPS+ Cellular servisi aldım. Satın alma işlemi tamamen Apple ® watch kurulumu yaparken gerçekleşti. Yani, Tu...

Tümünü Gör
Turkcell Sosyal Medya Paketi

Turkcell SosyalMedya Paketi

Samet
Turkcell Paket Yaparken Ceza Çıkıyor

Turkcell PaketYaparken Ceza Çıkıyor

Cuma
Turkcell Kendi Kendine Abonelik Yaptı!

Turkcell KendiKendine Abonelik Yaptı!

Turan
Turkcell Tarifemi Değiştirmiş!