Hüseyin
12 Kasım 23:03

Ev internetimin taahhüdü Mayıs ayı itibariyle sona erdi, kapatmak istedim. Daha sonra ikna paketi adıyla yeniden taahhüdü yeniledim. Bu arada Türk Telekom çalışanı, evin adres bilgilerinin yanlış olduğunu ve müşteri hizmetlerini aramamı söyledi. Müşteri hizmetleri temsilcisi, ilk ay faturanıza 450 TL nakil ücreti yansıyacak, ben konuyla alakalı durumu kaydettim, daha sonraki faturanızdan düşecek dedi. Haziran'dı, bugün Kasım ayındayız, daha düşülmedi. Tekrardan müşteri hizmetlerini aradım, ilgili bayan düşüldüğünü söyledi, ama uygulama ve bankam her ay faturanın tamamını ödediğimi söylüyor. Bunu ben de söylüyorum ama Türk Telekom müşteri hizmetleri temsilcisi E**** Hanım, bu 450 TL olan nakil ücretinin faturadan düşüldüğünü söylüyor. Zaten internet sözde fiber internet, çekmiyor çekmiyor çekmiyor, ancak faturalandırıyor. Şikayetim var Türk Telekom'a, muhatabımız yok. Konuyla ilgili bir an önce ödediğim paranın tarafıma geri ödenmesini, yoksa yetkili mercilere intikal edeceğimi, bu çekmeyen fiber internet hızınızı artık görmeye ve haftada 2 gün yapılan kazı çalışmalarından dolayı kesilen internetin bir son bulmasını istiyorum.

Doğa
09 Kasım 15:46

Türk Telekom İnternetim Kesildi Mağdurum

Ümit
03 Nisan 15:01

Türk Telekom Adıyaman İnternet Sorunu Yaşıyorum Çözülmüyor

Eyüp
30 Aralık 2023 11:41

Türk Telekom'un Sürekli Kesilen İnterneti Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri!

Altınova
03 Ekim 12:19