Türk Telekom'da Modem Ve Tivibu Karmaşası

07 Aralık 2024 00:10

2 yıl önce Türk Telekom evde internet (+Tivibu) üyeliği yaptığımda modem de satın aldım. Yani ilk aylarda modem fiyatı faturama yansıtıldı. 2 sene sonra bugün memnun kalmadığım için taahhüdümü sonlandırdım. Telefonda 4 farklı müşteri temsilcisi ile görüştüm; 2'si modemin bana ait olduğunu, sadece Tivibu cihazını teslim etmem gerektiğini söyledi, 2'si ise modemin bana ait olmadığını, Tivibu gibi onu da teslim etmem gerektiğini söyledi. Her 4 kişi de kendisinden oldukça emindi. Neden tutarsız olduklarını, her birinin farklı konuştuğunu soruyorum, önceki arkadaş yanlış bilgi aktarmış diyor. Böyle bir belirsizlik olabilir mi? Kendi çalışanları kendi aralarında net değil, 2 sene önce parasını ödediğim cihazı şimdi 2 yetkiliye göre geri alacaklar, 2 yetkiliye göre bende kalacak. Buradaki sorumlu kim? Hangi görüştüğüm kişiye güveneceğim? Başta taahhüt yenileme için gayet ikna etme çabalı konuşan sorumlular, yenilemeyeceğimi öğrendiğinde bana ait olan modemi de talep ediyorlar. Ben zaten 2 yıl içerisinde sayısız bağlantı hızı kopma sorunu yaşadım. Evden çalışan biriyim, her internet sorunu olduğunda çözüm süresi en geç 48 saat olduğu için her seferinde dışarıda çalışarak zaten sayelerinde onlarca modem parasını kafelerde harcadım.

İkinci bir problem ise bugün iptal sağlandıktan sonra düşündük ki internetten memnun kalmadık ama Tivibu kullanalım yine de, online'dan üyelik aldık. TV, telefon, PC ve tablet için, ancak TV'de Tivibu uygulaması mevcut olmasına rağmen TV'de çalışmıyor. Biz satın alana kadar detay verilmiyor. TV'de uygulama varsa rahatlıkla kullanırsınız diyorlar, aldıktan sonra sizin TV'niz desteklenmiyor diyor. E o zaman iptal edelim üyeliği, edebiliriz ama ücret iadesi yapamayız diyorlar. Sağ olsunlar hiçbir destek sunmadıkları için, ne modem konusunda ne son Tivibu işleminde, bize de şikayet etmekten başka çare kalmıyor. Şikayetten bir çözüm doğmasa bile üyelik yapmadan önce araştırma yapan kişilere yaşadığımız sorunları anlatmak istedim ki ona göre üyelik yapmayı düşünsünler.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 16:06

Eski Modem Usulsüzlüğü Ve İnternet Kesintisiyle Mağdur Oldum

28 Ekim 2025 13:51
Eski Modem Usulsüzlüğü Ve İnternet Kesintisiyle Mağdur Oldum
Murat sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 14:33

26 Kasım 2024 23:48