25 Temmuz 2024 12:49

Merhabalar, Türk Telekom'a mobil hat taşımak için internet üzerinden başvuru yaptıktan sonra 0850 450 8308 numaralı hat üzerinden aradılar. Türk Telekom web sitesinde belirtilen paket fiyatlarından çok uyguna paket fiyatı verdiler. Kabul ettim, daha sonra hiçbir kişisel veri istemeden sim kartınızı evinize göndereceğiz dediler. Tedirgin olup Türk Telekom'u aradım, o numara bize ait değil, öyle bir fiyata paketimizde yok dediler. 3 gün sonra sim kartı kargo tarafından getirdiler. Evde yokum dedim, WhatsApp'tan atabilir misiniz dedim. Sim kart ve bir sözleşme getirmişler, bunu da kimlik taraması yaptıktan sonra teslim ediyorlarmış. Getiren kargocunun telefon numarası 0543*******91. Bu şehir dışındayım deyip kabul etmedim. Arkasından bu 0543*******52 telefon aradı, çok ters bir üslup ile konuşarak neden kartı almıyorsunuz falan dedi. Yasadışı iş yaptığınızı düşünüyorum. Türk Telekom'un sabit hattından ararsanız kabul ederim dedim ve bunun üzerine işlemi iptal ediyorum deyip telefonu kapattı. Lütfen Türk Telekom konuyla alakalı başka insanları kandırmamaları için gerekeni yapabilirim. Kargocuyla olan WhatsApp konuşmalarının fotoğrafı ektedir.

16 Kasım 2024 20:00

30 Temmuz 2024 15:47
Akın sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 15:08
Türk Telekom Onaysız Hat Taşıma Ve Mağduriyet Yaşatma