Berkay sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 14:20

Türk Telekom internet altyapım aylardır bağlanmıyor. Yaklaşık 7 yıllık bir binaya taşındım, bina inşaatından beri bu zamana kadar altyapı kurulmamıştı. Daha sonra yakın zamanda bağlantı kurulduğunu görünce Türk Telekom'a başvuru yaptım. Kurye işlemleri ile sözleşmem onaylandıktan sonra 17/07/2024 tarihinde kurulum ekiplerinin geleceğine dair SMS aldım. O gün için iş yerinden izin aldım, ekipleri evde karşılamak için ancak hiçbir olumlu olumsuz geri dönüş yapılmadan kuruluma gelinmedi ve ben iş yerimden boşuna izin aldım. Daha sonra Gölcük Türk Telekom Müdürlüğüne gittiğimde portta boş yer kalmadığını öğrendim. Aradan yaklaşık 1 ay geçtikten sonra port boş olduğunu öğrenip başvuruda bulundum. Bu sefer aynı senaryo üzerinden 02/09/2024 tarihine başvuru verildi ve yine gelen giden yok. Türk Telekom gibi ülkenin tek internet altyapı dağıtıcı firmasına güvenip izin alıyorum, hem iş yerinden problem alıyorum hem de bağlantı olmadığı için internet kullanamıyorum. 2024 yılında evime internet bağlatamamak gerçekten çok komik. İlgili mercilerden sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

25 Aralık 2024 09:49

28 Şubat 2024 11:24

21 Temmuz 2024 10:44
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 15:55
Türkiye'nin İnternet Altyapı Sağlayıcısı Türk Telekom
M. Karataş sonuçtan hiç memnun değil

M. Karataş
13 Ağustos 2024 18:08