Emre sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Hizmetleriyle Yaşanan Ses Yükseltme Ve Yanlış Bilgi Sorunu

17 Aralık 2024 12:03

İyi çalışmalar ; 17.12.2024 saat 10:50 civarlarında müşteri hizmetlerini arayıp kullanmakta olduğum tarifemin 420₺ olduğunu ve yeni müşteriler için aynı tarifeyi kampanyalı olarak 320₺ ye kullandıklarını ve bende bu kullandığım tarifeye yeni geçtiğimi faturamın düzeltilmesinin mümkün olabileceği konusunda yardim talebinde bulundum. Müşteri temsilcisine ben bu yeni tarifeye ne zaman geçtiğimi sorduğumda sesini yükselterek bağırarak tarafıma bu tarifeyi 3 aydır kullandığımı söyledi. Bende kendisine tarifeye zaten yeni geçtim daha 2. Faturam bile kesilmedi. Nasıl oluyor. Öyle 3 aydan beri bu tarifeyi kullanıyorum ben dedim. Bana sesini yükseltmemesini ve düzgünce yardımcı olmasını söyledim. Müşteri temsilcisi halen daha sesini yükselterek evet siz bu tarifeyi 3 aydan beri kullanıyorsunuz diyerek tarafıma yanlış bilgi verdi. Sonra taahhüdümü bozdurduğumda kaç para ceza çıkacak diye bilgi sorduğumda tekrar aynı şekilde sesini yükselterek bağırarak 1800 ödeyeceksin dedi. Kendisine tekrar uyardım sesini yükseltmeden konuşması için yoksa şikayet ederim dedim. İstediğin yere şikayet et ben kendimden eminim verdiğim bilgilerden eminim diyerek sesini yükseltmeye devam etmiştir. Türk Telekom Müşteri Hizmetleri sürekli mağdur etmektedir.

17 Aralık 2024 11:37

İyi çalışmalar ; 17.12.2024 saat 10:50 civarlarında müşteri hizmetlerini arayıp kullanmakta olduğum tarifemin 420₺ olduğunu ve yeni müşteriler için aynı tarifeyi kampanyalı olarak 320₺ ye kullandıklarını ve bende bu kullandığım tarifeye yeni geçtiğimi faturamın düzeltilmesinin mümkün olabileceği konusunda yardim talebinde bulundum. Müşteri temsilcisine ben bu yeni tarifeye ne zaman geçtiğimi sorduğumda sesini yükselterek bağırarak tarafıma bu tarifeyi 3 aydır kullandığımı söyledi. Bende kendisine tarifeye zaten yeni geçtim daha 2. Faturam bile kesilmedi nasıl oluyor öyle 3 aydan beri bu tarifeyi kullanıyorum ben dedim. Bana sesini yükseltmemesini ve düzgünce yardımcı olmasını söyledim. Müşteri temsilcisi halen daha sesini yükselterek evet siz bu tarifeyi 3 aydan beri kullanıyorsunuz diyerek tarafıma yanlış bilgi verdi. Sonra taahhüdümü bozdurduğumda kaç para ceza çıkacak diye bilgi sorduğumda tekrar aynı şekilde sesini yükselterek bağırarak 1800 ödeyeceksin dedi. Kendisine tekrar uyardım sesini yükseltmeden konuşması için yoksa şikayet ederim dedim. İstediğin yere şikayet et ben kendimden eminim verdiğim bilgilerden eminim diyerek sesini yükseltmeye devam etti. Türk Telekom Müşteri hizmetleri sürekli mağdur ediyor.

28 Aralık 2024 23:30
Türk Telekom'dan Yanıltıcı Fiyat Politikası
Türk Telekom'dan Yanıltıcı Fiyat Politikası
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
22 Ağustos 2024 14:42
Pırıl sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 07:45

Münevver