Anıl sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 22:15

Türk Telekom'da annemin adına olan hattı üstüme devraldım. Jandarma personeli olduğum için Jandarma tarifesi kapsamında sunulan 20 GB, 30 GB veya 40 GB olan paketlerden birine geçmeyi düşünüyordum. Hattı devralalı bir ay geçmesine rağmen hala daha attığım SMS'lere "Değerli müşterimiz, Tarife değişiklik talebiniz alınmıştır. İşleminiz gün içinde gerçekleştirildiğinde kısa mesajla bilgi verilecektir." şeklinde cevaplar gelmektedir. Bahse konu durum için sayısız kere aradığım müşteri hizmetleri konuya çözüm bulamamaktadır. Bayiler ve bölge müdürlüğünde çalışan personeller protokolden habersizdir. Ben bu konu yakın zamanda çözülmezse operatör değişeceğim. Artık sabrım kalmadı. Bu kadar içi boş bir kurum insanları kolay kandırabiliyor. Durumla alakalı ivedi bir çözüm bekliyorum. Gereğini rica ederim.

profile profile
16 Ekim 2024 07:21

Henüz bir mesaj da gelmedi. Arayan da olmadı. Bu kadar müşterisi varken hepsini memnun edemeyen bu operatör süreci uzatmaya devam ediyor. Paketlerde fiyat artışı olacak tarih geldi.

05 Kasım 2024 21:31

Hala daha bir çözüme ulaşılmadı.

23 Mayıs 2024 09:04
Betül sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 19:43
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 13:05
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Kampanyasında Yaşanan Geçiş Sorunları Ve Fatura Şoku

29 Kasım 2024 10:39
Yusuf sonuçtan çok memnun

24 Ağustos 2024 17:31
"1,5 ay uğraştıktan sonra olayı çözüme kavuşturarak, referanslı Jandarma tarifesine geçişim sağlandı. İlgilenen Türk Telekom çalışanlarına teşekkür ediyorum."

Türk Telekom Kategorileri