0212 331 02 00 Trendyol Müşteri Hizmetleri Sorunu

20 Mayıs 2024 21:02137.842

0212 331 02 00 numaralı Trendyol müşteri hizmetlerinden aranarak maalesef maddi olarak zarara uğradım. Güvenilir müşteri hizmetleri numarasından nasıl kötü amaçlı kişiler tarafından aranıp bu duruma maruz kalabiliyorum? O zaman personellerden biri kötü amaçlı olarak bu işlemi rahatlıkla yapabilir ve insanların güvendiği bir platform adına işlem yapabiliyor. Anlamıyorum, aklım da almıyor. Trendyol müşteri hizmetleri de bu numaradan nasıl arandığımın açıklamasını bana yapamıyor. Asistana bağlanıyorum, numara teyidi için 'Evet, bizim numaramız' cevabını alıyorum ve buna güvenerek gerekli işlemleri yapıyorum. Telefonla arayan kişi de büyük bir özgüvenle 'Sorabilirsiniz' diyor. Tabii ki diyor bana; bu ne rahatlık, bu ne kolaylıktır? İnsanların emeklerini bir anda nasıl yok edebiliyorsunuz? Nasıl bir personel ile çalışılıyor ki müşteri bilgileri, T.C. kimlik numarama kadar nasıl paylaşılıyor? Güvensizlik ve itibarsızlık yarattılar. Yaşadığım maddi sorun da cabası.

Yorumlar(18)

9 Haziran 22:31

Ankara Eryaman göksü AVM Burger King bir gün ya o iş yerinize geleceğim gerekeni yapacağım ya 2 günde bir sipariş veriyoruz evimizin dibi her gün düzelecekler diye bekliyoruz arkadaş 3 yıldır her yemeği buz gibi ve eksik mi yollarsınız ya ya bu işle ilgilenin ya da sonra beyefendi niye böyle sorun çıkartıyorsunuz demeyin bak yine sipariş verdim şimdi bilerek yazdım buz gibi ve eksik gelecek lütfen ilgilenin

Can
Benzer Şikayeti Var
25 Mayıs 14:15

Beni tehdit bile etti satıcı firması daha tövbe buraya

21 Nisan 20:02

Ürün aldım dört gün önce geldi ürünlerim eksik bildirdim ama 24 saat içinde dönüş yapılacak denildi hala bir dönüş yapılmadı aldığım ürün belli gelen kargo belli bu nasıl sorumsuzluk anlamadım gitti

4 Ocak 22:40

Nişan elbisesi sipariş verdik nişan oldu bitti elbise hala gelmedi bir haftadır dağıtımda gözüküyor düğüne yetişir inşallah ve kimsenin umurumda değil konu mankenliği yapıyor çalışanlar hiç biri bir şeyden anladığı yok profesyonel kadro çalıştırın ya da kendiniz ilgilenin bu ilk değil daha önce de iki kargomdan birini teslim ettiler diğerini de teslim etmeden sisteme teslim edildi geçmişler mağduriyetimi belirttim fakat hiç kimse yardim etmedi Trendyol expres yüzünden sipariş vermek istemiyorum

8 Aralık 2025 15:03

Ben Madame Coco'dan iki battaniye sipariş vermiştim 22 Kasım'da fakat hala hazırlanıyor diye görünüyor müşteri hizmetlerine sorduğumuzda da yola çıktı deniliyor deniyor bu konuyla ilgilenmenizi önemle rica ediyorum

9 Ekim 2025 13:40

Yazıklar olsun aynı bende o durumdayım bütün suçlusu Trendyol'dur bir ürün nasıl 8 günde gelmez adamlar. Taa Çin'den gönderiyor ya firmaları hiç takip etmiyor ve bu yüzden kendi adını karalıy

Murat
Benzer Şikayeti Var
11 Ağustos 2025 18:14

Ürüne sigorta yaptım sigorta ürünü karşılamadı sigortayı iptal ettim 3 ay oldu param iade etmiyorlar ayrıca sigorta yapılıyor ücret kesiliyor ama sigorta görünmüyor

28 Temmuz 2025 19:51

Müşteri temsilcileri çok aymaz Plus üyeliğim var ama ulaşamıyorum 2.5 dakika maval anlatıyor sadece kendi dediklerini kabul ettirmeye çaba gösteriyorlar. Biraz para verin adam gibi adam işe alın

15 Temmuz 2025 21:11

Kuryelerinizi işe alırken biraz yol terbiyesi de verin. 07 are 721 Antalya'da kırmızı ışıkta beklerken önümüze kırıyor dokunmuyoruz ama hakaretler savuruyor bize. Yolumuzda giderken bir de takip etti camı açtığımızda hakaretlere devam etti. Gerekli yerlere şikayette bulundum buraya da yazıyorum. 07 are 721.

6 Temmuz 2025 12:02

Bende 1 ay önce mutfak masası aldım hala kargoya verilmedi yapay zeka cevabı bekleyin ya da iptal edin asla çözüm yok zaten bir ay beklemişim acil bir eşya bir daha sizden alışveriş yapmayacağım diyorum sızı kaybetmek istemeyiz ama kendiniz bilirsiniz diye cevap veriyor kı artık Hepsiburada'dan alışveriş yapıyorum ve ayakkabılık aldım 3 günde geldi en azından söyledikleri zamanda gönderiyorlar yalan söylemiyorlar Trendyol aynı hafta teslim deyip 1 ayda kargoya vermiyor

27 Haziran 2025 13:18

Kargo gelmedi 1 haftadır bir de iade edilmiş

26 Haziran 2025 14:46

Trendyol üzerinden bir satıcıdan "yenilenmiş Samsung S22" model cep telefonu satın aldım. Telefon tarafıma ulaştıktan sonra ebadının büyük olması nedeniyle, kullanım yapmadan iade talebinde bulundum ve tarafıma verilen iade kodu ile ürünü kargoya teslim ettim. Ancak satıcı, "cihaz kurulum yapılmış" bahanesiyle ürünü tekrar tarafıma gönderdi. Bu gerekçe kabul edilemez; çünkü bu ürün "yenilenmiş" yani zaten daha önce bir başkası tarafından kullanılmış bir üründür. Kurulum bahanesiyle iade reddetmek, tüketicinin aklıyla dalga geçmektir. Ürünü tekrar açmak zorunda kaldım ve böylece ikinci kez "kurulum yapıldı" bahanesiyle aynı gerekçe üretilebilecek bir durum oluşturuldu. Bu, tüketici mağduriyeti yaratmak ve iadeyi sistematik olarak engellemeye çalışmak anlamına gelmektedir. Bu mağazanın Trendyol gibi büyük bir platformda yer alması, marka güvenilirliğine zarar vermektedir. Gereğinin yapılmasını, mağduriyetimin giderilmesini ve satışın iptalini talep ediyorum. Gereğini arz ederim.

13 Haziran 2025 09:44

Trendyol dan 13 Mayıs da aldığım ürünüm hakkında hiçbir bilgi verilmedi ve akıbetini de bilmiyorum. Böyle büyük bir firmanın müşteriye yaklaşımı hiç hoş değil

17 Mayıs 2025 23:27

Ben Trendyol'dan imak motor adını algıladım ürünü teslimatı gecikti daha ürün elime geçmedi iadesi yoktur diyorlar zorla ürün satıyorlar ürünün higelecegide şüpheli

13 Mayıs 2025 17:28

Trend yoldan aldığım ürün bir ay yedi gündür bana ulaşmadı ve müşteri hizmetleriyle görüşme şansın hiç yok koskoca bir firma yazık

Trendyol 0212 331 0200 Sürekli Arıyor!

28 Mayıs 2024 13:4255.879

0212 331 02 00 bu numara beni devamlı arıyor. Aratınca Trendyol'a ait kötü şeyler çıkıyor. Trendyol'un adını kullanarak ...

2 Destek3 Yorum

Trendyol Şifre İşlemleri Acil Destek

6 Eylül 2024 09:352.533

Trendyol şifremi unuttum; şifremi unuttum bölümünden şifremi yenilemeye çalışıyorum, fakat E-postaya şifre gönderilmiyo...

Trendyol Hesabıma Giriş Yapamıyorum, Şifre Sıfırlama Maili Gelmiyor

25 Temmuz 2025 02:1617.012

Trendyol hesabımın kayıtlı olduğu e-posta adresi ve şifrem ile Trendyol'a giriş yapamıyorum. Ancak telefonumdaki Trendyo...

1 Yorum

Tümünü Gör
Trendyol Plus Ürünümle Beraber Satıldı

Trendyol PlusÜrünümle Beraber Satıldı

Himmet
Trendyol Mağazam Haksız Bir Şekilde Kapatıldı!

Trendyol MağazamHaksız Bir Şekilde Kapatıldı!

Erkan
Trendyol Plus Üyelik Sorunu