Murat sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Ekiplerinin Fiber Kablomu Penseyle Kesmesi Sorunu

05 Haziran 2024 22:27

Binamıza gelen Turkcell Superonline ekibi, çalışan sorun olmayan fiber kablomu, 2 ayrı kablo var diye sebepsiz yere penseyle keserek işlevsiz olan diğer kabloyu bağlayarak haber vermeden gitmiş. Aksam üstü olan bu durumu Müşteri hizmetlerine anlattığımda, sorun olduğunu ama ekiplerin gelip bakması gerektiğini bildirdiler. Kendi yapmış olduğum araştırmayla apartman boşluğundaki kablomun penseyle kesildiğini gördüm. Site yönetimiyle konuştuğumda Superonline ekiplerinin binamıza gelip kablo gizleme işlemi yaptığını öğrendim. Daireme giren 2 adet fiber kablo var. 1 i boşta. Durup dururken çalışan bağlantımı kesip neden diğer işlevsiz kabloyu bağladıklarına anlam veremedim. Bu durum benim 1 gün boyunca yüksek hızlı internet bağlantımın aksamasına, yapılan işlemin yanlışlık değil adete bir "sabotaj" yapıldığı kanısına düşmeme sebep olmaktadır. Gerekli şikayetlerimi hem kanuni hem de digital platformlardan aktarmaya devam edeceğim. Mağduriyetimin maddi manevi giderilmesini talep ediyorum.

06 Haziran 2024 07:57 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

06 Haziran 2024 10:10

İncelemeyi hemen yapmanız gerekiyor çünkü internetim yok. Ekiplerinizi yönlendiriniz lütfen.

06 Haziran 2024 11:25

Merhaba Murat Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

06 Haziran 2024 11:32

Gelen ekipleriniz kablomu penseyle kesip gitti. Tamir etmek için ayrıca ücret istiyorlar.

07 Haziran 2024 12:47

Gelen ekip kablo gizleme isleme yaptığında fiber kabloyu katlayarak oluğa yerlestirmisler. Dolayısıyla kestiğiniz kabloyu tamir etmeye çalışan ekip bile sorunu çözemedi. Yok kablo ucu değişecek, yok başka kablo deneyeceğiz gibi saçma sapan cümleler kullandılar. Ekibiniz gittiğinde kablo gizleme yuvalarını kendim açtım ve kablonun katlanmış halde kanala koyulduğunu gördüm. Kendi ellerimle düzgün bir şekilde kanalı kapatarak kendi sorunumu kendim çözdüm. Milyonlar harcadığınız o ekipler müşteriyle ilgilenmeden alıp başını gidiyor, hoş kablo kanalı yapan ekipte haddi olmadan kablomu kesip gitmiş. Turkcell Superonline pişmanlıktır. En kısa sürede kurumunuzla olan bütün müşteri ilişkilerimi keseceğim.

Arzu

Şaka gibiymiş :/

Murat

Şaka mı? Ya eve geldim. Kablom kesilmiş. Bu bir suikast sabotajdir. Bununla ilgili tek açıklama gelmedi. Savcılığa suç duyurusunda bulunsam bunların adı sabotajcıya çıkacak.

Merve sonuçtan çok memnun

Merve
08 Aralık 2024 14:39
"Pazar günü olmasına rağmen sorunu hızlı bir şekilde çözüp mağduriyetimizi giderdiği için firmaya teşekkür ederim"
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
04 Eylül 2023 18:18