Suna sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ürünlerinde Kart Arızası Ve Yetersiz Servis

Kumtel Ürünlerinde Kart Arızası Ve Yetersiz Servis
01 Kasım 2024 14:36

Kumtel firmasının online satış sitesinden ocak ve fırın aldım, ancak çalışmadığı için servis çağrıldı; servis ürünün kartının bozuk olduğunu söyledi ve tamir edileceği söylendi ancak üzerinden 14 gün geçmesine rağmen tamirat gerçekleşmedi. Kumtel yetkilisine soruyorum; ürünün kartı bozuk ise bu ürün sağlam ve satılabilir diye nasıl fabrikadan çıkıyor? Kartı bozuk ürünü kendi siteniz üzerinden nasıl satabiliyorsunuz? Bozuk ürünü sattınız tamiratını 14 gün içinde yapmak zorundasınız, yapamıyorsunuz, niye para iadesi yapmıyor (reddettiler) veya kartı düzgün çalışan ürün ile değişim yapmıyorsunuz? Bu soruları avukatım tarafından Tüketici Mahkemesinde 4.11.2024 tarihinde açacağım davada cevaplarsınız artık. Gerekli maddi manevi tazminat davalarını da akabinde açacağım; müşterinin parasını alıp bozuk ürün satamazsınız bu nitelikli dol... Tır. Kumtel markası seçmeyin, paranız boşa gider mahkemelerde uğraşırsınız benim gibi, Kumtel pişmanlıktır

01 Kasım 2024 15:06 (Şikayetten 30 dakika sonra)
04 Kasım 2024 15:00
kumtel-urunlerinde-kart-arizasi-ve-yetersiz-servis-1.pdf

Tarafıma hiçbir şekilde ulaşılmadı, standart bir kopya cevap yazmışlar buraya, ekte servisin yazdığı ürün hatasını bildirir belgeyi sunuyorum. Bu parçanın üretimi yapılmıyormuş bir de, Kayseri'deki fabrikadan da gelemeyecek yani, müşteri temsilcileri de yalan söylüyor bir de fabrikadan parça gelecek diye, Kumtel pişmanlıktır, bu firma müşteriyi aldatıyor. Bilerek mağdur ediyorlar, paramı aldı, ürünü kullanamıyorum, yeni ürün ile değiştirmiyor, fiyatlar artıyor, başka ürün almak zorunda kalıyorum, para iadesi yapmıyor, manevi tazminat davası da açacağım

20 Ocak 2025 14:23
kumtel-urunlerinde-kart-arizasi-ve-yetersiz-servis-1.pdf

Prosedür (60.000 TL altındaki uyuşmazlıklarda önce THH'ne başvurulması gerekiyormuş) gereği Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum; savunma olarak güya benimle ''ürünün onarılacağı/değiştirileceği için görüşmüşler ve bu görüşme sonucu anlaşmışız'' şeklinde yalan bir beyanda bulunmuşlar. Tüketici Hakem Heyeti (THH) de Kumtel firmasının yalan savunmasına inanarak görevsizlik nedeniyle aradan çıktı, beni arayıp bu beyanları doğru mu diye sorması gerekiyordu oysa. Aramadan etmeden bu beyanlarının aslı astarı var mı sormadan firmanın tarafını tutarak karar verdi. THH, hakkını mahkemede ara mealinde karar verdi. Tüketici sahipsiz, THH, müşteriyi bozuk mal satarak mağdur etmek üzere kurulmuş firmaların lehine karar veriyor. THH neden var tüketici tarafında olmayacaksa, tüketici mağdur olmasa bu işlerle uğraşır mı? Neden vakit kaybettiriyor tüketiciye, neden zorunlu tutuluyor tüketici buraya başvurmak için, direk mahkeme açma hakkımızı neden engelliyorsunuz ve bu müşteri düşmanı firmalara fırsat veriyorsunuz eyyyy THH? Hakkımı mahkemede arayacağım Kumtel, resmi kurumları da yalan beyanlarla kandırmaktadır. Kumtel pişmanlıktır

Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
08 Nisan 2024 14:26
"Firma adına Zeynep hanım iletişime geçti iade talebim çözülmedi ancak değişim konusunda ikna oldum çünkü Zeynep hanım bugün iletişim konusunda oldukça iyiydi Umarım değişim süreci de sorunsuz devam eder şu an ürünün değişim sürecindeyiz. Teşekkürler..."
Kumtel Defolu Ürününü İade Almıyor

kumtel-set-ustu-ocak-hasarli-urun-satisi-1.pdf
Bilal sonuçtan memnun

Bilal
30 Ekim 2023 14:32
"Sorunumla ilgilenip çözüme kavuşturduğunuz için teşekkürler."
Kumtel Ocağın Çakmağı Fabrika Hatası Çalışmıyor. Garantiye Alınmıyor.
Kumtel Ocağın Çakmağı Fabrika Hatası Çalışmıyor. Garantiye Alınmıyor.
Gökhan sonucu yetersiz buldu

Gökhan