16 Ekim 2023 23:02

Karaca mağazasının kapak tutacağı olmayan ürünü. Karaca mağazası Ankara Etlik Forum mağazasından 15.10.2023 tarihinde Bio granit Wood silver 30 cm karnıyarık tenceresi ile Bio granit Wood silver 24 cm tencere satın aldım. Eve geldiğimde iki ürününde kapak tutacak kısımlarının olmadığını gördüm. Ertesi gün aldığım mağazaya gittim durumu anlattım. Değişim yapmak istedim ancak orada satılan tüm ürünlerde aynı sorun vardı ve hala o ürünler satışta. Para iadesi istedim. Görevli personel birkaç defa denedi pos cihazından işlem başarısız oldu. Bu sefer Antares mağazasında olup olmadığını ve değiştirme imkanı var mı diye sordum. Antares mağazasında ürünün kapak kulplusunun olduğunu söyledi ve aynı firma olduğu için değişim yapılacağını söyledi. (bu arada çok ilginç mağazalar birbirlerini arayamıyorlarmış ilk defa aynı firmanın mağazalarının birbirlerinin aramalarının yasak olduğunu gördüm) Antares AVM deki Karaca şubesine gittim oradaki görevliye durumu anlattım. Bana başka mağazadan satılan ürünü değiştiremeyeceğini söyledi. Tekrar Forum AVM ye gittim. Görevli personel birkaç defa daha denedi sonuç alamayınca bölge sorumlusu ile irtibata geçti sorunun kendilerinden değil bankadan kaynaklandığını söyledi ve banka ile irtibata geçmemi söyledi. Hiç kabahatim yok iken banka müşteri hizmetlerini aradım sorunun kendilerinde değil firmada olduğunu iletti.
Öncelikle iki mağaza arasında mekik dokuduğuma mı yanayım paramla mağdur olduğuma mı yanayım anlayamadım.
İlginç olan Firmanın mağazaları birbirlerini arayamıyor.
İkinci bir husus ise benim bildiğim kadarı ile aynı firmanın tüm şubelerinde değişim veya iade etme gibi seçenekler varken Karaca firmasında Antares AVM deki şubesindeki görevli başka mağazanın ürününün değişimi ve iadeyi kabul etmedi.
İşin ilginç tarafı Forum mağazasında bu ürünlerden aynı şekilde çok miktarda var ve bunu mağaza çalışanları biliyor. Ve o ürünler standdan kaldırmıyorlar.

17 Ekim 2023 09:56

Karaca mağazası müşteri hizmetleri ile görüşme yapmak imkansız bütün numaralarda telesekreter çıkıyor Müşteri hizmetleri görevlisine ulaşılmıyor Nasıl bir firmaya denk geldim anlamadım

18 Ekim 2023 13:48

Galiba bu firma şikayetlere cevap vermeyi gerekli görmüyor o kadar şikayet var hiç birine cevap yok

28 Ağustos 2024 03:32
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 13:46
Tuncay sonuçtan çok memnun

06 Ağustos 2024 18:27
"Ücret iadesi için teşekkür"
Karaca Züccaciye Kredi Kartına Para İadesi
Karaca Züccaciye Kredi Kartına Para İadesi

08 Ağustos 2023 13:20
Yıldıray sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 12:54

Karaca Züccaciye Kategorileri