Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 13:26

Karaca vantuz dikey süpürge 4 ay önce aldığım Karaca vantuz dikey süpürge bin başlık hortumu yırtıldı servis garantiye girmiyor dedi kullanıcı hatası olarak görülüyor elimle tutamadığım ürün nasıl kullanıcı hatası olur anlamadım 4 ayda bir hortum mu değiştireceğim saçma! Karaca pişmanlıkmış anladım daha da hiçbir ürünü almam!

Aynı sorun bende de var Karaca durumun farkında malzemenin ne kadar kalitesiz olduğunu biliyor ve sessiz kalıyor. Sorun hakkında Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum çok olumlu konuştular. Sizin de denemenizde fayda var. İyi günler.

Karaca Vantuz Dikey Süpürge Şikayeti!

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Vantuz Dikey Süpürge: Sürekli Hortum Yırtılması Ve Şarj Problemi Nedeniyle Mağduriyet

Murat
07 Ağustos 19:55
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Vantuz V12 İnfinity Pro Servis Ve Garanti Konusunda Sınıfta Kaldı

Nilgün
29 Kasım 2024 14:36