Asmin sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 22:03

Karaca inox Quick mix blender setini uygulamadan satın aldım bugün elime ulaştı. Ürün muhteşem ama bana gelen blender ucu bıçaklarından 1 tanesi eğilmiş hatta katlanmış şekilde. Hemen Online destekten görüşme sağladım bana ürünü iade işlemi yapmamı değişim olmayacağını ücret iadesi yapıldıktan sonra istersem yenisini satın alabileceğim söylendi. Ben ürünü iade etmek istemiyorum sadece blender ucunu göndermek ve yenisini almak istiyorum neden onca süre bekleyeyim tekrardan kargo süresi banka ödemesi süresi vs çok yorucu. Karaca'dan gereğinin yapılmasını rica ediyorum

19 Temmuz 2024 10:30

Karaca uygulamasından satın almış olduğum ınox Quick mix blender sette üretim hatalı blender ucu vardı. İletişime geçtim bana o parçayı göndereceklerini söylediler mikser ucu gönderildi sonra yine iletişime geçtim bu kez yanlışlık olmasın diye defalarca hatalı parçayı paylaştım ama bu kez de parçalayıcı bıçağı göndermişler dalga mı geçiyorlar yoksa gerçekten mi yanlış anlıyorlar bilmiyorum. Lütfen ama lütfen yetkili biri beni telefonla arasın

Ek
Ek

Yanlış Ürün Ve İade Sorunu

Fatma
17 Şubat 23:27
Yanlış Ürün Ve İade Sorunu
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Teknik Servis Sorunları Ve Ürün Değişim Talebi

Leyla
17 Ekim 2024 20:31
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
28 Aralık 2024 13:52
Karaca'dan Aldığım Blender Seti Mağduriyeti

Neslihan
01 Şubat 2024 17:40
Karaca Züccaciye Karaca'nın Garantili Ürünü Rezil Etmesi Yardımcı Olmaması
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
09 Ağustos 2024 22:48