Naci sonucu yetersiz buldu

Karaca Tost Makinesi: Sürekli Arızalanan Ve Çözüm Sunmayan Servis

31 Mayıs 2024 23:12

Karaca tost makinesini mayıs 2024 başında aldım. Aynı ay içerisinde ilk tostumuzu yaptık. İkincisinde ise çalışmadı. Satın aldığım Hepsiburada yı aradım. Karaca ile çöz sorununu mealinde cevap aldım.
Aynı ürün şu an 3ncu keredir İstanbul servisine gönderildi. Biz Ankara'daki conteyner servisine deneyip, teslim ediyoruz. Cihazın çalışmadığı görülüyor, yazılıyor. Ama İstanbul'daki iş bilmez, tembelin birisi, termostat sesini duyup, cihaz çalışıyor diye geri yolluyor. Ama ürün ısıtmıyor. Tost için bizim ısıya ihtiyacımız var. Tamir atölye şefi beni arasın yazdırdım, derdimi anlatmak için. Ama elektrikten anlamadıkları gibi, okuma da bilmiyorlar sanırım.
Belki buradan dönüş yaparlar.

Naci
Naci
12 Haziran 2024 19:54

Tekrar merhaba, 12 Haziran 2024 tarihinde yeni bir ürün, MNG Kargo ile saat 19.30 da teslim edildi. Yaklaşık 2 hafta önce İstanbul'daki servisten bir bey aradı. Tost makinesinin sigortası atmış dedi. Arıza o imiş. Tespit süresi 60 gün. 3 kez 50 dakikalık benzin masrafı, bana maliyeti. Nasıl personel seçiliyor, nasıl bir onarım kalite kontrolü, benim aklım almıyor. Değişim geç de olsa teşekkür ederim. Ama küçük bir özür notu ve yarım elma gönül alma diyerek, küçük bir hediye de nazik bir jest olmaz mıydı?

30 Ekim 2024 15:56

24 Mayıs 2024 15:48
Karaca Züccaciye Karaca Teknik Servis
Karaca Züccaciye Karaca Teknik Servis
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 17:15

02 Eylül 2023 10:22