16 Mayıs 2023 10:48

14.05 2023'de Karaca'ya üye olarak üyelik bilgilerime love hesabı tanımladım. İlk olarak love hesabıma 2500TL yükleme gerçekleştirdim. Bu yüklemeden ilk siparişimi vererek 2299,99TL tutarında ödeme yaptım. Bu ödeme sonucunda bakiyem 201TL olarak kaldı. Akabinde vermiş olduğum siparişe istinaden Karaca love hesabıma 68,97 TL tutarında Karaca kalbi puanı yüklendi. Bakiyem Bu durumda 201TL kredi kartıma geri yükleyebileceğim nakit para ve 68,9 TL Karaca kalbinin toplamı olarak 269,95 TL oldu. Daha sonrasında Karaca love hesabıma bir banka kartından 21 TL tutarında yükleme yaptım.

Bu yükleme sonucu da ise Karaca love bakiyem 290,97 TL'ye ulaştı. Sonrasında 63043296 numaralı ve 89,89 TL tutarında siparişi verirken karşıma çıkan "siparişinizin 68,97 TL Tutarını Karaca kalbi ile ödemek ister misiniz? " seçeneğini tıklayarak siparişimi onayladım. Daha sonrasında bu sipariş için bana 2,70 TL tutarında Karaca kalbi yüklendi.

Vermiş olduğum sipariş sonrası yüklenen 2,70 TL ile birlikte 201,09 TL kartıma geri yükleyebileceğim nakit paranın toplamı olan 203,79 TL olmalıydı. Zira daha fazla sipariş vermek istemediğim için 200 TL Nakit paramı kartıma geri yükleyecektim. Fakat kontrol etmem ile beraber love hesabımdan hem 68,97 TL tutarındaki Karaca kalbi puanımın hem de nakit paramın 68,97 TL tutarında azaldığını gördüm. Kısacası hem puanım hem de nakit param çekildi. Akabinde siparişimi iptal ederek benden fazla alınan ödemenin iade edilmesini istedim.

Bu işlem doğrultusunda tarafıma dalga geçer gibi 5,51 TL tutarında iade ödemesi gerçekleştirildi. Müşteri hizmetlerini aradığımda işlemler için form doldurmam gerektiği söylendi. Bir de puanımı bir kez kullandığım için geçerliliğini yitirdiğini. İade edilen 5,51 sonrası nakit bakiyem 137,63₺ oldu.

Birkaç şikayet kaydı sonrasında bir miktar daha iade edildi. Ama nedense bu hesap hareketlerinde yok! Bu şikayeti yazarken ki Karaca love hesabımdaki bana ait nakit bakiyem 168,43₺ dir. Hala paramın 53,57₺ tutarındaki kısmı iade edilmemiştir. Giden hiç kullanmadığım puanlar da cabası!

Karaca gibi bir markanın fazla tutar çekmesi, çekim sonrası onca kayıta rağmen çözüm yetersizliği, anlamsız tutarları taksit taksit iade edip insanların kafasını bulandırması, sitesinde kullanım bilgileri ile müşteri hizmetleri  bilgilerinin uyuşmaması. Kendi sitesinden alıp alışverişimizi güvenle yapalım derken hayal kırıklığına uğratıldık. Bir daha asla ürün satın almayacağım. Marka ismini duymak dahi istemiyorum.

21 Kasım 2023 10:56

27 Haziran 2023 14:37
Jale sonuçtan çok memnun

17 Mayıs 2023 22:31
"3 haftalık yoğun uğraşılarım neticesinde, nihayet sorunum çözümlendi. Teşekkürler..."

05 Haziran 2023 13:11
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Love Kart Bakiyesi Kullanılamadı, İade Yapılmıyor ve Müşteri Hizmeti Yetersiz

22 Ağustos 2025 16:07

Karaca Züccaciye Kategorileri