Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Çaysever Ürünümün Camı Kırıldı

Karaca Çaysever Ürünümün Camı Kırıldı
29 Mart 2024 15:12

Karaca Çaysever Robotea Pro ürünümün camı kırıldı. Mağazaya giderek yedek parça sordum; ancak, bana olmadığını ve müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söylediler. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise yedek parça olmadığını ve yanlış yönlendirildiğimi belirttiler. Doğru bilgi için mağazaya gitmem gerektiğini ifade ettiler. Böyle bir döngü içerisinde kaldım ve garantisi henüz dolmamış olan ürünüm kullanılamaz hale geldi. Hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Eğer böyle bir ürün satıyorsanız yedek parça temin etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca, cam ürünlerin garanti kapsamına girmemesi büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Gerçekten aldığıma pişman oldum.

Sueda sonuçtan çok memnun

Sueda
25 Mart 16:24
"Merhaba, şikayetimi şikayet bildirdikten kısa bir süre sonra mağduriyetim giderildi Karaca Genel Müdürlüğünde benimle iletişime geçen kişiye de teşekkürlerimi iletiyorum."
Karaca Çaysever Robotea Pro İçin Yedek Parça Sorunu
Cagatay sonuçtan hiç memnun değil

Cagatay
22 Temmuz 16:05
Karaca Çay Makinesi İçin Yedek Parça Sorunu Ve Destek Eksikliği

Karaca Çay Makinesi İade Talebim Karşılanmıyor Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

Ethem
17 Temmuz 13:13