Aksel sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 00:07

Merhabalar,
Karaca'dan bu yıl içerisinde Mastermaid Prosteel Blender aldım. Blender'ın kavrama parçası sıyırma yaptı. Servisi aradım, 300 TL istedi. Blender kaç para ki ufacık parça için 4'te 1'i para istiyorlar. Sonrasında parça için 3 kez yedek parça talep formu doldurduk. Ufacık bir parça altı üstü, talep formunda belirttiğim gibi ücretli olsa da ben alıp taksam yeridir ama bu motora bağlı olan parça yüzünden blender kaç aydır çöp olarak duruyor.
Son talep doldurmam üzerine sonunda bana telefon ile ulaşarak, tüm blenderı göndermemi söylediler. Siteye girip servis talep formunu doldurmaya çalıştığımda da hata veriyor. Mobilden, laptoptan denedim bir türlü ilgili sayfada talep formu oluşturamıyorum, çünkü bazı alanları mecbur kılmışlar ve de o alanlar boş geldiği için hiçbir seçim yapamıyorum. Haliyle formu tamamlayamıyorum. Şu kalem kapağı kadar olmayan parça için kaç paralık ürünün çöp olması bir yana, kaç seferdir kendimi ifade etmekten yoruldum. Bu da burada dursun son aşamada. Bir gelişme olacağı yok nasıl olsa.

Koskoca Karaca firması teknik servis yüzünden müşteri kaybediyor farkındalar mı acaba

Tuana sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 17:46
Havva sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 18:56

11 Ekim 2023 15:54