Gamze sonuçtan çok memnun

DeFacto Kampanyası Ve Basit Bir Matematik Problemini Çözemeyen Firma

03 Temmuz 2024 18:14
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

DeFacto'dan 1250 TL alışverişe 250 TL indirim kampanyasından yararlanarak alışveriş yaptım. Gelen ürünlerin bir kısmını iade ettim. İade sonucu aldığım ürünlerin toplam fiyatı hala 1250 TL'nin üzerinde olmasına rağmen iade gerçekleştirilirken 250 TL'lik indirimin 156 TL'sini kestiler. Neymiş efendim o 250 TL'lik indirim tüm ürünlere bölüştürülmüş, e tabi iade olunca onu da geri alıyorlarmış. Kampanya koşullarını iadeye rağmen sağladığım halde olan 250 TL'den mantık dışı bir şekilde kesinti yapıldı. Ben böyle saçmalık hiçbir firmada görmedim.
#DeFacto #şikayet #kampanya

03 Temmuz 2024 19:18

30 Mayıs tarihinde DeFacto'dan 2 adet mont aldım tanesi 1200 TL'den 2400 TL. Bunun 1200 TL'sini DeFacto gift Club'da biriken puanımla kalan 1200 TL'sini kredi kartımdan ödedim. Montlardan birini satin alıp diğerini iade ettim. Hesabıma 1200 TL iade yatırılmasını beklerken 600 TL para ve 600 TL'lik gift puan iade edildi. Kullanılan puanı geri yatırmanın mantığı nedir. Belki sizden bir daha hiç alışveriş yapmayacağım neden parama el koyuyorsunuz. Şikayette bulunduğumda hem puan hem kredi kartı kullandığınız için yarısını ondan yarısını öbüründen iade ediyoruz gibi mantıksız bir açıklamayla karşılaşıyorum. Böyle bir fiyat politika ya da yönetmelik mi var. Onu görmek istiyorum diyorum ses yok.

03 Temmuz 2024 19:01 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Gamze İ., 29264626 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

14 Temmuz 2024 16:28

DeFacto'dan Aldığım Pantolon İlk Giyimde Topaklandı
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma
04 Ocak 2024 21:32
"Sorunu hemen çözdüler. Gerekli açıklamayı yaptılar. Kesilme sebebinin gift puan olduğunu söylediler. Teşekkürler..."
Aynur sonuçtan çok memnun

Aynur
20 Nisan 2025 21:55
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
29 Ağustos 2023 23:39