15 Ağustos 2024 20:25167

2013 yılında tarafıma değiştirilen buzdolabım, 2.5 yıl önce yurt dışına gitmemden dolayı çalıştırmadan evde bekliyordu. Şimdi Türkiye'ye döndüm ve çalıştırmak istedim ama artık çalışmıyor. Yerel servise kontrol ettirdiğimde dolabın gazı olmadığını ve iç kısımlardaki boruların çürümesinden dolayı gazı kaçmış olmasından çalışmadığı söylendi. Yetkili servise bakılarak bir çözüm bulunmasını rica ederim.

20 Ağustos 2024 12:12

Arçelik servisi buzdolabına baktı sadece 5 dakika buzdolabının arkasındaki kapağı söktü elektrik fişini prize soktu çalışıyor ama soğutma yapmıyor gaz kaçağı var denildi bu makine artık yapılmaz denildi. Buzdolabım 2013 model 11 yıllık bir makine 2,5 yıldır çalışmıyor yurt dışında olduğum için ama 11 yıl olduğu içinde değişim yapamayız diyorlar ve buzdolabının işi bitmiş atmalıyım. Garantide 10 garanti veriliyor 10 yıl kesintisiz çalışır diye bir madde olduğunu düşünmüyorum ve bunun üzerine servis benden 400 TL servis ücreti istedi. Tabii ki bununkinin ödeme yapmadım ve yapmayınca bana cevapları Arçelik bunu gördüğünü ve bir daha bana servis yardımında olmayacağı servisi başka bir iş içinde gelmeyeceğini söyledi. Ben kesinlikle buzdolabının değişmesini istiyorum. 8 yıl kullandığım buzdolabının kullanılmaz halde olduğunu söylediler.

16 Ağustos 2024 12:10 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Niyazi
14 Eylül 2024 19:36

Bu işlem benim mağduriyetimi çözmüyor. Ben artık hukuksal yolla bu çözümü bulacağım. Arçelik her zaman olduğu gibi yine mağduriyetler silsilesi içinde.

Arçelik Yetkili Servis Hayal Kırıklığı: Buzdolabı Sorunu Çözülemedi

8 Ağustos 2024 20:071.641

Buzdolabı soğutmuyor diye servis oluşturdum. 02.08.2024 tarihinde yetkili servis geldi, kontrol etti. Sonrasında ana kar...

Arçelik Buzdolabım Sürekli Arızalanıyor

8 Mayıs 2024 14:001.655

Beş yıllık buzdolabım ilk olarak yaklaşık yedi ay önce arıza verdi. Servis çağırdık ve parça değişimi yapıldı. Ücreti ka...

Arçelik Buzdolabım Soğutmuyor L

24 Temmuz 2024 21:04456

Buzdolabı aldığımız günden beri hiç düzgün çalışmıyor. Aldığım meyve ve sebzeler hemen 2 günde çürüyor, küfleniyor. Artı...

Arçelik Geri Dönüt Vermiyor

17 Temmuz 2024 13:32874

"Eski dolabımı Piyasa değeri 31 bin tl olan yeni buzdolabıyla 18700 TL değişim ücretiyle değiştirdiler. Teşekkür ederim."

Arçelik Geri Dönüt Vermiyor

Garanti Kapsamındaki Buzdolabım Buz Yapmıyor ve Sorun Çözülemiyor

18 Eylül 2024 20:4857

"Gerçekten çok ilgililerdi, şikayetim dikkate alındı ve isteğim önemsendi. Arçelik ailesine teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Arçelik Buzdolabı Soğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Arçelik BuzdolabıSoğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Rabia
Arçelik Buzdolabında Ses Sorunu!

ArçelikBuzdolabında Ses Sorunu!

Önder
Arçelik Dolap Konusunda İlgisiz!

Arçelik DolapKonusunda İlgisiz!

Hüseyin
Arçelik 10 Gündür Mağdurum!

Arçelik 10 GündürMağdurum!

Zeliha