Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınmış Arçelik 12325 A++ Ekolojik Klimalar 1 Derece Soğutmuyor

Yeni Alınmış Arçelik 12325 A++ Ekolojik Klimalar 1 Derece Soğutmuyor
16 Temmuz 2024 12:49

Kasım 2023'te montajı yapılan sıfır klimalarımız soğutmuyor. Diyarbakır Lunapark teknik servisiniz sorunu çözemedi (Gaz eksik diyerek klimaya gaz bastılar ama vanayı kapatmadan hortumu klimadan ayırınca tüm gaz geri dışarı kaçtı. 'Gaz yeni basıldı, 2 saat bekleyin sonra çalıştırın' diyerek gittiler). Gölgede sıcaklığın 40 derece ve üzerinde seyrettiği Diyarbakır merkezinde (sadece yaz aylarında soğutma amacıyla aldığımız klimaların soğutmaması nedeniyle) mağdur edildik. Ya ayıplı mal satıldı, ya montajı olması gerektiği gibi yapılmadı. (Montaj sırasında tüm ısrarımıza rağmen 2 klimaya da vakumlama işlemi yapmadılar.) Klimalar ortamı 1 derece bile soğutmuyor. Teknik servisler 'yoğunuz' diyerek çok geç randevu veriyorlar. 6 Haziran'dan beri 40 gündür uğraşıyorum, hala sonuç yok. Yeni alınmış klimalar soğutmuyor!

16 Temmuz 2024 16:51 (Şikayetten 4 saat sonra)
Cenk
Cenk
20 Temmuz 2024 16:03

Şikayetim üzerine 17-Temmuz'da Arçelik Çözüm Merkezinden arandım ve "klima sorunu ile ilgilenileneceği, yetkili servise bilgi verildiği ve yetkili servisin benimle iletişme geçeceği söylendi. Yetkili servis de beni aradı, sorunu -bilmem kaçıncı kez- yine aktardım. Yetkili servis: "18-Temmuz Perşembe günü saat 16:00-18:00'da randevu oluşturulduğu ve klima sorunun giderilmek üzere geleceklerini" bildirdi. Ne randevu saatinde, ne ertesi gün gelmediler. 19-Temmuz'da arayıp: "20-Temmuz'da gelineceğini" söylediler. "Erken gelinmesini, daha önce tespit ettiklerini zannettikleri soruna yönelik yaptıkları işlemin hiç faydasının olmadığını" belirtmeme rağmen saat 16:00 oldu Hala ne gelen var, ne de bilgi veren. Arçelik; müşteri memnuniyetini hiç umursamaz olmuş, adeta dalga geçiyor. Klimada pişmanlığın adı: Arçelik. Yeni alınmış klimalar 1 derece bile soğutmuyor.

Arçelik Ve Yazın Bunaltan Sıcağında Çalışmayan Sıfır Klima

26 Haziran 2024 23:41
Arçelik Ve Yazın Bunaltan Sıcağında Çalışmayan Sıfır Klima

Alketa
26 Haziran 2025 19:36
Yeni Alınan Klimanın Arızası Ve Servis İlgisizliği
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 18:54

Rıfat