05 Ekim 2024 15:06

28.02.2024 Tarihinde Manisa/Soma Hatipoğlu Arçelik Bayisinden 1 adet gri renk camlı buzdolabı, 1 adet gri renk camlı bulaşık makinesi, 1 adet gri renk çamaşır makinesi, 1 adet gri renk kurutma makinesi satın aldım. 22.09.2024 Tarihinde düğünüm olması sebebiyle isteğim üzerine ürünler 29.08.2024 tarihinde evime getirilerek teslim edildi ve kurulumu yapıldı. Buzdolabımın ön yüzeyinde cam kısmında çatlak olduğunu tespit etmemiz üzerine Arçelik yetkili servisine bunu bildirdik. Servis geldi, baktı ve buzdolabının kapağının değişimine karar verdi. Buzdolabının kapağı değişim için geldi. Servis değiştirmeye başladı ama kapağı buzdolabına takamadılar. Buzdolabında sıkıntı var dediler. Komple buzdolabının değişmesi gerekiyor dediler. Daha sonra bizi Arçelik Müşteri Hizmetlerinden aradılar sizin buzdolabının yenisiyle değiştirilmesine karar verildi dediler. Bizde tamam değiştirin dedik. Daha sonra internet üzerinden değişim ile alakalı bildirim geldi ve baktığımda yeni verecekleri dolap bizim aldığımız dolabın aynısı fakat rengi siyah renk. Bizde müşteri hizmetleri ile görüştük ve biz buzdolabımızın aynısı ile değişmesini istedik. Siyah renk ile değişmesine kesinlikle kabul etmedik. Çünkü biz bütün ürünleri gri aldık. Mutfakta gri bulaşık makinesi var yanında gri buzdolabı. Siyah buzdolabı oraya uymayacağı için siyah buzdolabı ile değişimi kesinlikle kabul etmediğimizi gri buzdolabı ile değiştirmelerini söyledik. Onlarda gri renk buzdolabımız üretim bandında yok o yüzden sizin aynı buzdolabınızı gri olarak değişim yapamıyoruz dediler. Bizde madem üretim bandınızda yok herhangi bir bayinizden bu dolabı temin edin. Bize gönderin. Biz mağduruz dedik. Ama bu işlem bayağı uzun sürdü sürekli aradık onlar aradı hiçbir şekilde çözüme ulaşamadık. Bizim mağduriyetimizi gidermediler. Israrlar siyah renk buzdolabını göndermek istediler bizde ısrarla siyah istemiyoruz biz gri renk aldık. Gri rengini istiyoruz dedik. Ama sorunumuza çözüm bulamadılar, biz bayiden temin edip size gönderemeyiz diyorlar. Ben satın almış olduğum buzdolabının camının çatlak çıkmasından dolayı şikayetçiyim ve mağdurum. Buzdolabımın aynı model ve aynı rengi ile bire bir değişiminin yapılmasını istiyorum. Bu konu hakkında Arçelik Yetkili Servisi, Arçelik Müşteri Hizmetleri, Arçelik Bayisinden şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini arz ederim. Saygılarımla.

05 Ekim 2024 16:16 (Şikayetten 1 saat sonra)

28 Ekim 2024 09:02
Hakan sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 18:04
"Ürünümde fabrikasyon bir hata olduğu ve ürünün değişim yapılacağı söylendi. Sürecin başından sonuna kadar gayet ilgili ve hoşgörülü olan Arçelik markasına ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Profesyonel Yetkili servis anlayışı budur 🙏"
Arçelik Marka Sıfır Buzdolabım Kusurlu Çıktı Servis Kurdu Ve Gitti
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Buzdolabı Teslimatı Ve Çözüm Sunulmaması

Berkay
24 Haziran 2025 14:53
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı (278552 Eı) Üretim Hatası

09 Mart 2024 14:09
Arçelik Buzdolabı (278552 Eı) Üretim Hatası
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
01 Mayıs 2024 17:36