Süheyla
30 Ekim 2024 18:37

Kastamonu Kuzeykent Mağazasından aldığım Solo fırının kurulumu ve montajı yetkili servis tarafından yapıldığı halde garanti başlatılmadı. Servis elemanı, 'Ben sisteme girdim, size mesaj gelecek' demesine rağmen boş teslim fişi gönderince müşteri hizmetlerini aradım. Güncelleme yapılması nedeniyle sisteme bir hafta içinde yansıtılabileceğini bildirdi. Mağazaya gittiğimde sorumlu S**** Hanım, garantiyi kendisinin başlatmadığını, aspiratörle ocak arasındaki mesafenin 65 cm'den az olduğunu, garantisiz kullanmayı benim kabul etmiş olduğumu söyledi. Garanti başlatmayacağını söylemesi üzerine ekli fotoğraf ve videoda görüleceği gibi 65 cm mesafenin de olduğunu ispatladığım halde bana ve eşime karşı 'Siz ne biçim insansınız, laftan anlamıyorsunuz' şeklinde hakaret etmiştir. Bu sebeplerden dolayı fırının iade alınmasını istedim. Az önce servis elemanı olduğunu ve adının Z*** Y******** olduğunu söyleyen kişi gelip, hiçbir belge vermeden fırını götürmek istedi. Ben, kendisinin yanında hazırladığım yazılı bir kağıdı imzalattım ve fırını iade ettim. Arçelik gibi öncü bir firmanın verdiği bayiliklerin ve servis ağının daha kaliteli olmasını isterdim. Alışveriş yaptığım bayide sanki 'iade etsin, parasını kullanalım' gibi davranıyorlar.

30 Ekim 2024 19:21

Kastamonu Kuzeykent Mağazasından aldığım Solo fırının kurulumu ve montajı yetkili servis tarafından yapıldığı halde garanti başlatılmadı. Servis elemanı ben sisteme girdim size mesaj gelecek demesine rağmen boş teslim fişini mesaj olarak gönderdi. Br türlü garanti başlatmadı, bayii de çok kötü davrandılar. Ürünün iadesini tale ettim. Hiçbir bele vermeden fırını götürmek istediler. Ben fırını g eri aldığına dair servis elemanına yazı imzalatmak zorunda kaldım.

31 Ekim 2024 09:47 (Şikayetten 15 saat sonra)

Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret
09 Ağustos 2024 11:52

Tayfun
04 Nisan 2025 20:01
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
03 Eylül 2024 12:15

Abdulkadir
27 Kasım 2023 14:41
Hande sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 11:56
Arçelik Ankastre Set Kurulumu