Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabı Kapı Yönü Bilgilendirmesi Eksikliği ve İade Sorunu

15 Eylül 2024 11:19

Mall Of İstanbul Arçelik bayisinden aldığım buzdolabı ile ilgili bayi temsilcisi kapıların kaç cm olması gerektiğine kadar bilgilendirme yapmasına rağmen, söz konusu buzdolabının kapısının yönünün değiştirilemediğini tarafımıza söylememiştir. Ayrıca buzdolabını evimize getiren servis elemanları, eğer kapı yönünün değişmesini istiyorsak bunun teknik olarak yapılabileceğini ancak yetkilerinin olmadığını, bu talebi bayiden memnuniyet için aralıklarında oraya bildirmemiz gerektiğini belirtmiştir. Biz de bu şahsın dediğine göre bayiden kapı yönü değişimi talebinde bulunmamız üzerine bayi, aldığımız bu buzdolabının kapı değişiminin yapılamadığını belirtmiştir. Günümüzde artık neredeyse tüm buzdolaplarında elzem olan bu özelliğin bu üründe olmadığını belirtmeden müşterinin satın almasının sağlanması kusurlu bir satış tekniğidir. Tüm ayrıntıların tarafımıza aktarılması gerektiği açıktır. Ürün iadesini de bayi kabul etmiyor.

16 Eylül 2024 13:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
03 Ekim 2024 14:31

Arçelik ten kapı yönü değişen buzdolabı aldım müşteri hizmetlerini arayıp kapı yönü değişim talep ettim bir defaya mahsus olarak ücretsiz değişim yapılacağını söylendi fabrikadan parça geleceği söylendi değiştirdiler fakat dolaptan çıkan parçayı bize vermediler her değişimde o parçaya para verip alacağımız söylendi öyle düşük bir meblağda değil fiyatı

03 Ekim 2024 14:34

Sorun çözümlenmek yerine dahada sorunlar eklendi Arçelik markası benim için hayal kırıklığı

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 12:17
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 15:25

Arçelik Buzdolabı Kapak Yönü Değişmiyor Ve İade Almıyorlar.

08 Aralık 2023 11:03

14 Ağustos 2024 23:23