Mecit sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Televizyon Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Arızalı Televizyon Ve Yetersiz Servis Hizmeti
27 Aralık 2024 16:48

Ürün A50 C 865 B Arçelik
Televizyonum bundan 2 hafta önce ekranı kendiliğinden gitti. Fişini takıp çıkardım, taktım düzeldi; bu sefer tamamen gitti. Geçen hafta servisi çağırdım, televizyonu hiçbir şekilde açmadan müdahale etmeden ekran kırık dedi. Gözle bakarak herhangi bir darbe vurmadım, herhangi bir kırık söz konusu değil. Tekrardan servis talep ettim, servis gelmedi. 'Senin televizyonun evine gelmem, bakmam' dedi. 'Senin televizyonun kırıktır' dediler. 'İçini açıp baktınız mı, kırık diyorsunuz. Hemen karar veriyorsunuz' dedim. 'Ben gelmiyorum sizin eve' dedi. Bu durumda çok mağduriyet yaşıyorum. Bu durumda lütfen ilgilenin.

28 Aralık 2024 15:58 (Şikayetten 23 saat sonra)
28 Aralık 2024 16:01

Merhaba bu konuda yardımcı olunması beni butlu eder servis çağırıp televizyon almasını istediğim çalışan bana ben sizin eve gelmem diyor televizyon açıp bakmadığını haldi gelmem diyor şikayet edeceğim dedim edersen et diyor bu nasıl bir konuşma üslup

30 Aralık 2024 16:04

Kimse benim sıkıntımı giderme gibi bir cama vermedi sizi tüketici hakem şikayet edeceğim bir daha buradan bir şey almam tavsiye de etmem kesinlikle

Metin sonuçtan çok memnun

11 Kasım 2024 17:33
"Ürünümün değişimi onaylandı ve ellerinde aynı model olmadığından bir üst model TV göndereceklerini ilettiler ürünlerinin arkasında olmalarından dolayı teşekkür ediyorum bundan sonra da alışverişlerimde Arçelik'i Tercih etmenizi öneririm"
Arçelik TV'de Bitmeyen Ekran Sorunları
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Televizyonumda Sürekli Sorunlar Yaşıyorum ve Değişim Talep Ediyorum

21 Eylül 2024 11:24