Ferat sonuçtan çok memnun

17 Ekim 2024 00:21

Arçelik a 50 c model televizyonumun ekranında ocak ayında çizik oluştu servis gelip ekranı değiştirdi. 7 ay sonrasında ağustos ayında yine aynı sorun oluştu servisten televizyonumun değiştirilmesini talep ettim red ettiler. Verdikleri cevap bir sene içinde 3 defa aynı arızayı vermesi gerekiyormuş. Bende arızanın kök sebebinin bulunması için tamiratı yapacak arkadaşla görüşmek istedim ama ne fayda sadece bilgisiz temsilcilerle görüşebildim. Eylül ayı içinde televizyonumun ekranı değiştirilip teslim edildi. Tabi tahmin ettiğim gibi bir ay geçmeden yine aynı arızayı verdi. Tekrardan değişim talebi açtım ama günlerdir geri dönüş yoktu bugün aradılar gelip televizyonu alacağız dediler. İncelemek için ama tabii ki de gelmediler. Benim işim gereği elimin altında neredeyse 50 tane değişik markalarda televizyon var hiçbirinde bu sorunu yaşamıyorken kaliteli diye düşünüp aldığım Arçelik televizyonumda isa hem ürün kalitesiz hem temsilcilerle iletişim kalitesiz.

17 Ekim 2024 12:19 (Şikayetten 11 saat sonra)
Ferat
Ferat
27 Ekim 2024 13:10

Dün itibariyle televizyon değişimim uzun uğraşlarım sonucu yapıldı yetkili servise ilgisi için çok teşekkür ederim.

Serap sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 15:53
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
24 Eylül 2024 21:52