Rıza sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Yetkili Servis Yalova Süleymanbey

31 Temmuz 2024 15:03

Arçelik ten 5-6 parça ürün aldım. Servis randevusu oluşturdum 29 temmuza. Servis elemanları geldi. Çamaşır makinemi kurdu fakat kurutma makinesi kitini unuttuklarını ertesi gün getireceklerini söylediler. İnsanlık halidir unutabilir. Fakat ertesi gün de gelmediler. Bunun üzerine ilgili servise gidip durumu anlattım. Bana yeni bir randevu tarihi verildi. İyi de ben yeni randevu istemiyorum ki. Yarım kalmış işimin çözülmesini istiyorum dediğimde bana araçlarında kit taşımak zorunda olmadıklarını söylüyorlar. Yani hem mağdur ediliyorum hem yeni bir randevu veriliyor hem de "akıl öğreniyorum". Teşekkürler Arçelik teşekkürler Koç Holding!

28 Eylül 2024 19:46

Arçelik yerli markadır ve kendini kanıtlamıştır diye çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, fırın, ankastre ocak ve davlumbaz aldık Yalova dan. Ağustos ayında kurulumları yapıldı. Sırasıyla; 1-Çamaşır makinesi Son çalıştırdığımızda çamaşır odası yıkılıyor sandık. Koşarak gidip kapatmaya çalıştık makineyi. Ama yok durmuyor. Traktörden daha şiddetli çalışıyordu. Elektriği kestik hemen! 2-Bulaşık makinesi Makinenin alt kısmı ki servis elemanı arkadaşlar tekmelik olduğunu söylüyorlar. Çok bariz bir şekilde yamuk duruyor. Bunların hepsi böyle deniyor bana. Yahu ürün nizami yapılmış olsa neden yamuk dursun. Çözüm bulunamadı 15 gündür. 3-Davlumbaz Servis elemanı arkadaşlar ürünü kurmaya geldi. Kutuyu açtılar fakat içinden baca çıkmadı. Bir daha randevu verdiler. Bu sefer baca ile geleceklerini söylediler. Ayrıca bana alüminyum akordion boru almamı söylediler bu arada. 1 hafta sonra baca ile geldiler. Bacayı da taktılar bu sefer de baca çıkışı ile akordion boru birbirine uymadı. Boruyu değiş dediler. Yahu 50 TL lik ürün. Koysanız ya kutunun içine. 100 lira fazlaya satın. Ben nalbur nalbur gezip akordion boru arıyorum ama uygun çapta piyasada boru yok. Ya piyasaya uygun baca çıkışı yapın ya boruyu da kutu içine koyun. Sonuç! Sonuç yok. Mutfağımda süs olarak bir davlumbaz var. Pahalı bir süs. Işığı falan yanıyor akşamları.! Yapma Arçelik yapma bunları ya. Servisi, malı iyi diye alıyoruz seni halbuki ama boşmuş

Ek
01 Ağustos 2024 14:50 (Şikayetten 23 saat sonra)
Rıza
Rıza
03 Ağustos 2024 15:53

Bugün yani yeni randevu verdikleri tarihte geldiler. Bir tane çamaşır makinesi kiti için bir hafta bekledim. Çalışan personelin suçu değil tabi bu. Mevcut Süleymanbey mahallesinde bulunan servisin çözüm odaklı olmamasından kaynaklı bir sorun. Elbette bir hafta bekledikten sonra iş halloldu ama ülkeye mâl olmuş Arçelik markasına bu Servis yakışmadı

21 Kasım 2023 20:41
Ayşe sonuçtan çok memnun