Semra sonuçtan çok memnun

Arçelik Yetkili Servis İlgisizliği

Arçelik Yetkili Servis İlgisizliği
01 Ağustos 2024 14:09

Arçelik yetkili servis mağduriyeti. Bulaşık makinem yaklaşık 1 ay olmasına rağmen hala çözüm bulamadılar. Makinem 1 kere fabrikaya gitti, sorunum halen devam ediyor. Servisi aradım, birini gönderdiler tekrar. Sorunum çözülemiyor. Çok sorumsuz ve ilgisizler. Gelen kişiler de bilgisiz ve ilgisiz maalesef. Arçelik markası kaliteli ama servisi hiç iyi değil. Kimsenin mağdur olmasını istemem.

10 Ağustos 2024 15:12

Arçelik yetkili servis ciddiyetsizliği 09.20.2024 genel merkezden beni aradılar. 2 kere 10.10.2024 c tesi 6355 bulaşık makinesi için bulunduğunuz bölgeden teknik servis size geleceğiz diye kimse gelmedi. Buna istinaden ben aradım. İptal ettik. Diyor çünkü daha önceden bulunduğum bolge servisinden memnun kalmadım sorunum devam etti. Bu bölgenin olmasın dedim buna bile razıyım artık midem bulandı. Böyle bir şey görmedim kimsenin kimseden haberi yok. Bu ne düzensiz bir yonetim.

10 Ağustos 2024 15:08

09 Ağustos 2024 00:21

Arçelik yetkili servisini arıyorum. 2 aydan beri mağduriyet yasıyorum. Makinemi fabrikaya götürdüler fakat sorunumun devam etiğini söyledim. Devam eden sorun için 1 AGUSTOS2024 yetkili servisi aradım. Bugün 9 Ağustos 2024 olmasına rağmen her aradığımda servis yönlendirmediler.

03 Ağustos 2024 01:38

Arçelik yetkili servis 01.08.2024 şikayetim sonucu beni aradı. En kısa sürede sorununuzu çözeceğiz dedi fakat halla kimse aramadı. Buna istinaden02.08.2024 ben aradım. Size en kısa sürede servis yönlendireceğim. Dediler her gün 1 kere telefon ile görüşüyoruz. Saka gibi ek garanti yaptırdım. 1 yıl sonra bitecek anladığım kadarıyla ilgisizlikleri bununla alakalı para mi vermem gerekiyor. O zaman ek garanti gibi bir saçmalık çıkartmayın. Bende ısrarla taki edeceğim hakkımı sonuna kadar savunacağım.

arcelik-yetkili-servis-ilgisizligi-1.jpg
02 Ağustos 2024 23:14

01.08.2024 Arçelik yetkili servis Yetkilisi dun beni aradı. Sorununuzu anlatın dedi. Zaten her gün 1 kere konuşuyoruz. Çözüm için kimse bugün dönmedi bugün ben aradım servis gönderin tekrar problemimi çözün dedim. Dönüş yapacağız dedi beni kimse aramadı. Garantim vardı ek garanti yaptırdım 1 yıl sonra bitiyor. Anladığım kadarıyla bilerek yapıyorlar. Peşini bırakmayacağım. Bu nasıl bir ilgisizlik anlaşılır bir durum değil. Lütfen bu mağduriyeti düzeltin.

01 Ağustos 2024 14:09

Arçelik yetkili servis mağduriyeti bulaşık makinem yaklaşık 1 ay olmasına rağmen halla çözüm bulamadılar. Mak8nam 1 kere fabrikaya gitti sorunum hallen devam ediyor. Servisi aradım birini gönderdiler tekrar. Sorunum çözülemiyor. Çok sorumsuz ve ilgisizler gelen kişilerde bilgisiz. Ve ilgisiz maalesef Arçelik markasi kaliteli ve servisi hiç iyi değil. Kimsenin mağdur olmasını istemem.

01 Ağustos 2024 17:39 (Şikayetten 3 saat sonra)

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 08:58
Arçelik Bulaşık Makinesi Ürün Değişimi Sorunu
Arçelik Bulaşık Makinesi Ürün Değişimi Sorunu
Ahmet sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2023 13:19
"Teşekkürler"
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Berkan
30 Aralık 2023 14:48

22 Ağustos 2023 06:08
Ece sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 20:06
Arçelik Kategorileri