Anılcan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Uysallar Saat Alımı

24 Ekim 2023 00:22

03.04.2023 Tarihinde Arçelik Uysallar Kocamustafapaşa şubesinden Samsung Galaxy whatch 4 46 mm siyah saat aldık. Saati bir süre kullandıktan sonra şarjının çok hızlı bitmesinden 1 gün bile yetmezken Ağustos ayında saati servise yolladık bize dediler ki ya değiştirelim ya da parasını iade edelim dediler bizde değişimi istedik Samsung firması değişimi onayladı dediler aylarca kargo bu hafta gelecek yok bir sonraki hafta gelecek dediler Ekim ayinin 23'ünde para iadesi yapacağız dediler 72 saat içinde paranız iade edilecek dediler bu nasıl bir anlamadım ki mağduriyetimi giderilmesini Arçelik Markasının sattığı markanın arkasında durmasını saatin değişimini istiyorum. İlgilenilmesi rica ediyorum faturayı ekte paylaşıyorum.

24 Ekim 2023 15:09 (Şikayetten 14 saat sonra)
26 Ekim 2023 20:37

İletişime geçildi ancak hiçbir şekilde sorunu çözmeye yanaşılmadı üstüne Samsung ile görüşmelerim sonucunda saatin seri numarası verilerek Arçelik firması olarak saatin Samsung yetkili servisine verilmediği anlaşıldı. Yani değişimi ya da para iadesi söz konusu değilmiş. Mağduriyetimiz hala devam etmektedir Bu sayede Arçelik firması olarak distribütör olarak sattığınız ürünün ne kadar arkasında durduklarını da görmüş olduk.

Banu sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 01:11
Koç Kardeşler Metrokent Arçelik Bayisi

Kübra
07 Ağustos 2024 13:59

Berika
29 Aralık 2024 02:23
Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 20:24

Arçelik Kategorileri