Seda sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 14:28

22 Temmuz 2023 tarihinde Ankara Yenimahalle Batıkent Metro Center AVM içindeki Arçelik yetkili bayi olan Zafer ticaret a. Ş'den tkm 3341 telve X kahve makinesi aldım eve gidip denediğimde kahveyi kaynatarak pişirdiği için memnun kalmadım. İadesi için bayi ile görüştüm kullanıldığı için iadesinin mümkün olmadığını 4440888 numaralı hattı arayıp oradan işlem yapmam gerektiğini söyledi. 23 07 2023 tarihinde çağrı merkezini aradığımda ise ürünü 30 gün içinde beğenmeme halinde koşulsuz iade hakkim olduğunu öğrendim. Bayi bununda kabul etmedi çağrı merkezi bana bu konuda yardımcı olacağını söyledi. 24 saatte bir aradım ancak tarafıma da 3 gündür dönüş yapılmadı. Mağduriyetimin giderilmesini ürünün ivedi bir şekilde iade alınarak paramında tarafıma ödenmesini talep ediyorum.

28 Temmuz 2023 18:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Elif
Elif
Şikayeti Çözüldü

Sorununuz çözüldü mü iade aldılarmı acaba, aynı durum bende de var şu an, sonuç ne oldu?

Huseyin sonuçtan çok memnun

Huseyin
27 Şubat 2025 19:08
"Şikayetim ile ilgili firma yetkilisi sürekli arayıp bilgilendirdi ve kahve makinesi cezveleri 04. 03.2024 tarihinde değiştirileceği bilgisi verildi. Teşekkürler"
Özhan sonuçtan hiç memnun değil

Özhan
20 Mart 2024 12:54