Hatice sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 19:01

Arçelik'ten 27 Haziran 2024 tarihinde bir Telve bakır kahve makinesi aldık. İlk geldiğinde ürünü sadece 1 kez denemek için kullandık ve seyahate gittik Eylül ayında eve geldiğimizde en fazla 10 defa kullanılmıştır ve cezveleri boya dökmeye başladı. İlk servise gönderdiğimizde maalesef bu üründe üretim hatası var cezveleri değiştirip geri getirdiler. Uzun süre sonra eve döndük ve kullanmaya başladık. Sadece 3 kullanımda tekrar aynı sorunu yaşadık. 23. Eylül 2024 tarihinde tekrar servis ürünü almaya geldi ve bu üründe üretim sorunu var bir götürüp kontrol edelim dediler ve bugün beni arayıp kullanım hatası deyip ürün için bir şey yapmayacaklarını söylediler. Yarın geri getirilecek. İlk işim Tüketici Hakları'na şikayet ve sonrasında Avukatıma başvurup gerekeni yasa yoluyla yapmak olacak. Üzücü olan çok güvendiğimiz bir marka olan Arçelik biz tüketicileri nasıl böyle mağdur eder. Ürün küçük ev aleti olabilir, fakat bizleri bu kadar... Yerine koymaları olmadı. Üretim hatası olan bir ürünün arkasında durun.

29 Kasım 2024 13:09 (Şikayetten 18 saat sonra)
09 Aralık 2024 14:24
Arçelik Telve Kahve Makinesi: Üretim Hatası Ve Müşteri Mağduriyeti

Sorun Arçelik tarafından çözülmedi maalesef kullanıcı hatası denildi. Ve bilgi vermek için arayan Servis çalışanı bile aynı sorunu kendi ablasının da yaşadığına kadar anlattı bir de başkasının derdini dinledik. Ücretli yeni cezve almamı önerdi. Kısacası açıklamalar çok komikti Arçelik sana hiç yakışmadı. Ürünün ocağın yanında olduğu ve yağ kapladığı söylendi Makine kahve standında ve kullanım alanını bile görmeden nasıl böyle bir yalan söylediklerini anlamadık. Kesinlikle bu ürünü almayın ve aldırmayın. Yasal yollara başvuracağım.

Zeynep sonuçtan memnun değil

Zeynep
25 Mart 2024 14:27

Gözde
23 Haziran 2024 17:15

22 Haziran 2024 00:50
Ferhan sonuçtan hiç memnun değil

Ferhan
02 Temmuz 2025 14:52