Arçelik Televizyonumun Sorunları

Nurdan
14 Eylül 2023 18:34

Yapılamayan Arçelik televizyonum 5 sene önce aldım ve 4 senedir aynı şikayetleri yapıyor. Servise gitti geldi ama bir çözüm bulamadım. En sonunda servis bana çöpe atın dedi. Arçelik'ten şikayetçiyim. Bunu söyleyen Balçova teknik servis. Balçova teknik servisinden de şikayetçiyim. Koskoca televizyon sürekli servise gidiyor geliyor. Bir servis ekran değişecek panel dedi ve 10.30 bin lira para istedi. Başka bir servis de çağırdım eve, o da bana kartı değişecek dedi. Arçelik'ten gelip baksın diye istedim ama göndermediler. Televizyonum hala değişmedi. Arçelik firmasından şikayetçiyim.
Teknik serviste tecrübesiz küçük yaşta çocuklar var, onlar anlamıyor. Arçelik gibi bir firma mühendis yok sanki. Emekliyim, yeni bir TV alacak gücüm yok. TV garantisi varken de bu televizyonu yapamadılar. Şimdi garantisi yok, her geldiklerinde para veriyorum ama hala yapamıyorlar. Arçelik televizyonumu değiştirin dedim, üstüne para vereyim çünkü 4 senedir arıza yapıyor dedim. Ama geriye dönen kimse olmadı. Arçelik mağduruyum, 4 senedir arıza yapan büyük televizyonumun üstüne fark verilip yeni bir tane istiyorum ya da tamir edilmesini istiyorum. Arçelik firmasından şikayetçiyim. Çok ilgisizler.

15 Eylül 2023 11:15 (Şikayetten 16 saat sonra)

25 Mart 2024 13:47

Zübeyde
11 Eylül 2023 10:02
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Televizyon Servisi: Yetersiz Onarım Ve Müşteri Hizmetleri

10 Ocak 2025 00:16
Selma sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 10:18

23 Mart 2024 11:12