İsmail sonuçtan çok memnun

11 Haziran 2024 21:50
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Klimanın iadesi yapıldı kırılan cam takıldı Arçelik yetkili lerine Teşekkür ediyorum”

Sitesinden 15325 TL'ye klima aldım. 09/06/2024 tarihinde servis klimayı getirdi ve eve kurdu. Kurulum esnasında evimin duvarlarına zarar vermiş olup ayrıca evimin camını patlatmışlardır. 'Biz sizin canınızı bayramdan önce taktırırız' diye eşime cevap vermişler. Eşim, 'Bu klimanın sıcaklığı nasıl ayarlanıyor?' diye sorduğunda, bu cihazın sıcaklık ayarının olmadığını, sadece soğuk çalıştığını söylemişler. Eşim, 'Neden kullanma kılavuzunda sıcaklık ayarı var?' dediğinde, 'Yanlış yazılmış olabilir' diye cevap vermişler ve evden çıkmışlar.

Bunun üzerine ben müşteri hizmetlerini arayarak klimanın değişimini talep ettim ve teknik servisin evime zarar verdiğini, zararın karşılanmasını istedim. Servis geleceğinin bilgisini verdiler. 11/06/2024 tarihinde servis gelmeden önce beni aradılar, klima için geleceklerini söylediler. Eşimin evde olduğunu, gelebileceklerini söyledim. Eve gelince eşime, klima için gelmediklerini, sadece evde oluşan hasar tespiti için geldiklerini söylemişler. Daha sonrasında Arçelik sitesine baktığımda, teknisyenin 'Ev sahibinin klimaya dokundurma dediği' notunun yazıldığını gördüm ve değişim talebim iptal edildi. Bu olayların üzerine tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve olayı anlattım. Benden özür dileyerek ürünün iadesini ve zararın en kısa sürede karşılanması için gerekeni yapacaklarını söylediler. Evime yapılan hasarın en kısa sürede karşılanmasını ve klimanın koşulsuz iade alınmasını talep ediyorum. Aksi takdirde tüm kanuni süreçleri başlatacağımı beyan ediyorum.

Bu arkadaşlar, evime gelen teknik servis görevlileri, videoların üzerinde tarihleri yazıyor, hepsi ektedir. Evime gelip randevuyu iptal etmişler ve benim evimi harabeye çevirip beni günlerdir mağdur ediyorlar. Hiçbir yetkili bizi arayıp konuyla ilgili bilgi almadı. En sonunda gerekli kamera kayıtları ve görsel resimlerle Tüketici Hakları'na veya mahkemeye başvuracağım. Benim istediğim sadece ürünün iadesi ve mağduriyetimin giderilmesi.

11 Haziran 2024 22:07
arcelik-teknik-servis-leri-tamamen-sikintili-1.jpg

Günlerdir müşteri hizmetlerini aramama rağmen hiçbir yetkili beni arayıp mağduriyetimin giderileceğini ve klimanın iadesi Hk bilgi verilmedi 09/06/2024 tarihinden beri aramadığım kişi kalmadı herkes özür diliyor fakat sorun çözmüyor bir de gelen teknik ekip servislere yanlış Bilgi veriyor bana telefonda klima için geleceğiz diyor eve geliyor eşime biz hasar tespiti için geldik diyorlar sonra rapora servis iptal edildi diye not düşüyorlar montaj esnasında evimi harabeye çeviriyorlar cami patlatıyorlar biz camı yaptıracağız deyip gidiyorlar rapora sorunsuz montaj yapıldı yazıyorlar daha sonra ne arayan ne Soran klimayla ilgili değişim istiyoruz red ediliyor iadesi ni istiyoruz hasarımızın giderilmesini istiyoruz kimsenin umurumda değil bolca özür diliyorlar Arçelik firması anladığım kadarıyla eski Arçelik değil bunun için tüm haklarımı kullanıp sonuna kadar gideceğim Elimde Teknik ekibinin evime gelip gittiği videoları ve yapılan hasarın resimleri mevcuttur

11 Haziran 2024 22:09
Arçelik Teknik Servis Leri Tamamen Sıkıntılı

Mağduriyet giderilmesi ve klimanın iadesi Hk

11 Haziran 2024 22:16
arcelik-teknik-servis-leri-tamamen-sikintili-2.jpg

04/06/2024 Tarihinde Arçelik online sitesinde 15325 s klima aldım 09/06/2024 tarihinde servis klimayı getirdi ve eve kurdu kurulum esnasında evimin duvarlarına zarar vermiş olup ayrıca evimin camını patlatmış lardır biz sizin canınızı bayramdan önce taktırırız diye eşime cevap vermişler eşim bu klimanın sıcaklığı nasıl ayarlanıyor diye sorduğunda bu cihazın sıcaklık ayarı nin olmadığını sadece soğuk çalıştığını söylemişler ve eşim neden kullanma kılavuzunda sıcaklık ayarı var dediğinde yanlış yazılmış olabilir diye cevap vermişler ve evden çıkmışlar gitmişler. Bunun üzerine ben müşteri hizmetlerini arayarak klimanın değişimini talep ettim ve teknik servisin evime Zarar verdiğini zararının karşılanmasını istedim servis geleceğinin bilgisini verdiler 11/06/2024 Tarihinde servis gelmeden önce beni aradı klima için geleceklerini söylediler eşimin evde olduğunu gelebilirsiniz diye cevap verdim eve gelince eşime klima için gelmediklerini sadece evde oluşan hasar tespiti için geldiklerini söylemişler daha sonra sında Arçelik sitesine baktığımda teknisyen Ev sahibinin klimaya dokundurma digi nin notunun yazıldığını gördüm ve değişim talebim iptal edildi bu olayların üzerine tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve olayı anlattım. Benden özür dileyerek ürünün iadesini ve zararınızın en kısa sürede karşılanması için gerekeni yapacağını söyledi Evime yapılan hasarın en kısa sürede karşılanmasını ve klimanın koşulsuz iade alınmasını talep ediyorum aksi takdirde tüm Kanuni süreçleri başlatacağımı beyan ediyorum.

09 Temmuz 2024 21:52

Sorunumuz çözüme kavuştuğu için Arçelik yetkililerine teşekkür ediyorum

09 Temmuz 2024 21:56

29 Mart 2024 08:51
Arçelik Servis Ve Kurulum Sorunu
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 16:43
Volkan sonuçtan memnun

Volkan
05 Temmuz 2024 11:53
Yeni Alınan Arçelik Klima 2 Defa Arızalanması Ve Arçelik Servis Sorunu
Hacı sonucu yetersiz buldu

07 Ağustos 2025 19:54
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Nurullah
01 Ağustos 2024 09:24