Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Teknik Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

10 Aralık 2024 19:23

Arçelik 800 km model kurutma makinesini alalı 1 yıl oldu. 2 kişilik bir aileyiz. Sadece kış günlerinde toplasanız 20 kere ancak çalıştırmışızdır. Birkaç gün önce çalıştırmak istediğimizde kurutma makinesi çalışmadı. Bununla alakalı olarak saat 18.00'de teknik servis talebi oluşturduk. Saat 18.03'te metrodan çıktığımda randevu tarihinin değiştiğiyle alakalı mesaj geldi. Hemen Arçelik servisini aradım ve evde olduğumu, gelmeleri gerektiğini belirttim. Ayrıca servisin beni 17.58’de aradığını ancak ulaşamadıklarını belirttiler ve teknik servis tarafından dönüş sağlanacağı belirtildi. Ancak aradan 20 dakika geçmesine rağmen herhangi bir geri dönüş sağlanmadı. Sonrasında tekrar müşteri hizmetlerini aradım, herhangi bir servis tarafından geri dönüş sağlanmadığını belirttim. Bunun üzerinden 15 dakika geçtikten sonra servis tarafından arandım, randevu tarihimin değiştiğini ve yarın gelebileceklerini belirttiler. Ben de eşimin evde olduğunu, teknik servisin gelmesi gerektiğini belirttim. Teknik servis temsilcisi ile görüştüğümde, "Siz işlerinizi telefonla mı çözüyorsunuz? Müşterilerinize telefonla ulaşamadığınızda herhangi bir teknik destek sunmuyor musunuz? Siz böyle mi çalışıyorsunuz, telefonda iş mi çözüyorsunuz?" şeklinde belirtmem üzerine görüştüğüm bayan şahıs "Biz böyle çalışıyoruz" şeklinde cevap verdi. Telefonumuz çekmiyor olabilir veya ulaşılamıyor olabilir. Ancak bir randevu oluşturulmuş, o saatte orada olacağımı belirtmişim. Ayrıca evde eşim olmasına rağmen arkadaşlar herhangi bir adresin önüne geçme gibi bir düşünce içerisinde olmamışlar, telefonda ulaşamadıklarında herhangi bir hizmet vermiyorlar. Maalesef Arçelik teknik servisin insafına kalmış durumdayız. Ürün alıyoruz ancak hizmet alamıyoruz. Hayatım boyunca o kadar ürün kullandım ancak en kötü teknik servise sahip olan şüphesiz Arçelik. Daha önce de çamaşır makinem ile alakalı sorun yaşadım. Gelen teknik servis bilgi ve donanım açısından çok kötü durumdaydı. Bundan sonraki hayatımda kesinlikle hiçbir şekilde Arçelik markasını kullanmayacağım. Bu kurutma makinesi ile alakalı da değişim veya ücret iadesi talep ediyorum. Toplasanız yaz günü 20 kere çalıştırılmış bir ürünün nasıl motoru yanar? Bu kadar kalitesiz ve dayanıksız ürün nasıl olur?

11 Aralık 2024 11:02 (Şikayetten 15 saat sonra)

Seher sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 20:51
Umut sonuçtan memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

13 Ocak 2025 23:38
Seta sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 15:36
Sabahattin sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi Pişmanlığı

Sabahattin
21 Temmuz 2024 14:16
"Yaşadığım sorunla ilgili başından sonuna kadar beni yalnız bırakmayan Arçelik ailesine teşekkür ederim. Ürün değişimi sağlandı. İnşallah bir daha bu tür bir sorun yaşamam. Tekrar teşekkür ederim."
Hilal sonuçtan memnun

27 Eylül 2024 18:24
"İlgi için teşekkür ederim."
Arçelik Kategorileri