Mustafa sonuçtan memnun

26 Ekim 2023 10:27
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Tüm eşyalarımı Arçelik'ten almıştım fakat almış olduğum televizyonumun aldığım günden bu yana defalarca donma, bazı kanallarda kendi kendine sinyal gitmesi televizyonu kapatıp açtığımda tekrar görüntünün gelmesi ile ilgili birçok servis kaydı açtım. Gelen servis ekipleri her defasında televizyonu fabrika ayarlarına getirip arızanın devam etmesi halinde tekrardan servis kaydı açmamı istediler, arızanın devam etmesi sonucunda televizyonun ana kartı değişti fakat yine de televizyonum düzelmedi. Bunun sonucunda ürün değişikliği istedim ve 21.10.2023'te tekrar servis geldi ve ürünü alarak atölyeye götürdüler. Bana tekrardan bu sefer farklı bir parçanın değişeceğini bildirdiler. Bende kendilerine ben artık parça değişimi istemediğimi ürünün değişimini istediğimi kendilerine söyledim fakat günlük Aydın İli Nazilli İlçesindeki bayi numarası olan 0256 313 65 75 numaralı hattan beni arayan ve ismini söylemeyen bayan bana parça tedariğinin devam ettiğini söyleyip bilgi vermesi sonucunda kendisine parça değişimini istemediğimi ürünün artık değişmesini ve mağduriyetimin giderilmesini söylediğimde bana ürün değişikliği yapamazsınız demesi üzerine, kendisine bu arıza ile ilgili defalarca servis kayıtlarının elimde olduğunu kendisine söylediğimde bana eğer istiyorsanız televizyonunuzu tamir edilmeden tekrardan evinize gönderelim diyerek hitapta bulundu. Arçelik gibi bir firmadan böyle bir cevap almam açıkçası yakışmadı. Bu yaşadığım durumlardan dolayı Tüm ev eşyalarımı Arçelik'ten aldığım için pişman oldum. Bu mağduriyetim giderilmediği sürece bundan sonra Arçelik'ten alışveriş yapmam evime gelen misafirlerimde televizyonun arızalı olduğunu görünce onların da görüşleri Arçelik'e karşı değişti. Bu sürekli arızalanan televizyonun değişmemesi halinde Tüketici Hakları heyetine şikayette bulunacağım.

26 Ekim 2023 12:22 (Şikayetten 1 saat sonra)
06 Ocak 2024 13:55

Teşekkürler

29 Ağustos 2023 23:17
Erol sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 22:50
Arçelik 1 5 Yıldır TV Sorununa Çözüm Bulamadı
Havva sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 13:56

07 Haziran 2024 19:36
Arçelik Televizyon Sorunu Arçelik Pişmanlık
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
31 Ağustos 2023 13:19