Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 19:53

Arçelik 1048 ebs su sebilimin arka su tahliye tapası kapağı çıktı yeni kapağa ihtiyacım var ama serviste olmadığını ve yardımcı olamayacaklarını söylediler o halde biz neden yerli marka ürünler alıyoruz. Basit bir kapak yüzünden sebili kullanamıyoruz. Çok tuhaf

20 Temmuz 2023 16:16 (Şikayetten 1 gün sonra)
25 Temmuz 2023 09:28

Bana yardımcı olacağım derken beni daha çok yordunuz Benimle iletişime geçtiniz eksik parça için servis adresi verdiniz parçanın orada mevcut olduğunu söylediniz bende bütün işimi bıraktım servise gittim ne yazık ki orada istediğim parça yokmuş servis çalışanları size yanlış bilgi vermişler dediler Madem orada parça yok daha neden beni şehrin diğer ucuna gönderiyorsunuz Anlaşılan o ki koca bir su sebili basit bir tahliye tapası kapağı yüzünden çöpe atacağız ben böyle bir şey görmedim Bosch buzdolabım arızalanmıştı parça bulamadıkları için buzdolabını değiştirmişlerdi adamlarda müşteri memnuniyeti çok önemli ama Arçelik burnumuzdan getirdi

Didem
Didem

Merhaba evde merhem kapaklarıyla deneyin ben yapabildim. Biraz kapağın içini bıçakla oydum. Sonra çevirerek değil bastırarak kapattım.

Berkay
Berkay

Selamlar, tam olarak hangi merhemin kapağını taktınız acaba, benimde aynı şey başıma geldi evdeki tüm merhem kapaklarını denedim ancak olmadı, cevap yazarsanız çok sevinirim 🙏

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Su Sebili Ve Buzdolabı İçin Yedek Parça Bulunamaması Nedeniyle Mağduriyet

Gökhan
26 Mayıs 2025 12:07

Suleyman
30 Ağustos 2023 21:40
Arçelik 1048 Su Sebili Soğutmuyor.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2025 10:44
Arçelik Kategorileri