Erhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 17:59

Merhabalar
12 Ekim 2024 tarihinde Arçelik SD 6141 model cihazım 2. Kez servisten gelen toz haznesi, filtreleri ve batarya değişimi olduğunu söyleyen Arçelik servisi. Bu şekilde bir filtre değişimi olabilir mi. Servis bana ısrarla servis bedeli filtre bedeli ile arayıp ücret talep ettiler. Ayrıca süpürge uç kısmını göndermediğim halde görmediği parçaya kırık onunda değişmesi gerekli ücretli denmesi gerçekten şaşırtıcı. Ben ısrarla ürünün gidip gelmesinden yoruldum. Cihazımın gidip gelmekte çizilmedik yeri kalmadı. Ben bu cihazı nasıl geri kullanayım. Bana gönderilen sözde yeni filtrenin içi görseldeki gibi pislik dolu hiç sıfır takılmış filtre ve toz haznesine benziyor mu. Ben artık yoruldum çağrı merkezinden uğraşmaktan yoruldum.

13 Ekim 2024 13:35 (Şikayetten 19 saat sonra)
Erhan
Erhan
21 Ekim 2024 17:41

Merhabalar Aradınız ama hiçbir çözüme ulaşmadı. Ben cihazımın yetkili servisten kaynaklı sorun devam ediyor ben cihazımın değişimini istiyorum dedikçe servis bana sorun yok. Genel merkez değişim için onay veriyor servis sorun görülmedi diyor. Ben anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorsunuz. Bende elektronik sektörü içerisindeyim kurumsal bilişim sektöründe çalışmaktayım. Elimden geldiğince Arçelik markasını ısrarla tavsiye etmeyeceğim. Aylardır süpürgesiz kalmanın sorununu nasıl düzelteceksiniz. Ben yetkili servisten de genel merkezden de Arçelik markasından da bu kadar sattığı ürünün arkasında durmamasından markanın kalitesini ve müşterinin memnuniyetini önemsemediğinden anlamış olduk. Bana ürünümün yenisi gelene kadar bu şikayetlerim devam edecektir. Eğer marka değerinizi ve müşteri memnuniyeti düşünüyor iseniz bu cihazımı şimdiye kadar değişmenin gerekirdi. Bu da sizin çok yetkili sağlam cihazı bozan servisinizin inisiyatifine kalmış durumda. Bilginize

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 15:34
Arçelik SD6141 Şarjlı Dik Süpürge Sürekli Arıza Yapıyor

10 Nisan 2024 09:55
Semi sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 15:36
Arçelik Süpürge Çalışmıyor Şarj Olmuyor
Ebru sonuçtan memnun değil

Arçelik Servisinde Sürekli Sorun Ve İlgisizlik!

24 Şubat 2025 12:40
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Süpürge Batarya Sorunu Ve Yetersiz Tamir

Kübra