Çiğdem sonuçtan çok memnun

14 Şubat 2024 19:38
Çiğdem'in Teşekkür Mesajı
“Değişim için teşekkür ederim.”

5 ay önce aldığım Arçelik marka bulaşık makinesi temiz yıkamıyor ve kurutmuyor. Bunun üzerine servis talebinde bulundum ve kurulumu yapan servis, ikinci gelişlerinde servis ücreti alacaklarını söyledi. Bunun üzerine satın aldığım mağazaya durumu ilettim; mağazadan, bu durumun doğru olmadığını ve tekrar servis çağırmam gerektiğini öğrendim. Gelen servise durumu anlattım ve değişim talep ettiğimi, yeni aldığım ve garantisi devam eden bir ürüne tamir istemediğimi belirttim. Servis elemanları bunu yazacaklarını söylemelerine rağmen hiçbir işlem yapmadı. Yıkama sorununun sebebi olarak tuz ve parlatıcı kullanmamamı belirttiler; ancak ben 3'ü 1 arada tablet kullandığımı ifade ettim. Çevremdeki herkesin de tablet kullandığını ve böyle bir sorunları olmadığını belirttim. Makinenin yıkama işlemini bitirmesini beklememi ve sonucu görmemi önerdiler. Servis ayrıldıktan sonra müşteri temsilcisi ile görüştüm ve yaptığım görüşmenin ve ilgili temsilcinin konuşma tarzının dinlenmesini talep ettim. Müşteri temsilcisi, makinede bir sorun olmadığını söyleyerek konuyu kapattı. Ben de bu durumda Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı ifade ettim. 20 yıldır Arçelik kullanıyorum ve şu an çok pişmanım. Hem servis hem de müşteri temsilcisi olarak görev yapan kişiler, ne yazık ki ne üslup biliyor ne de görevlerini yerine getiriyor.

15 Şubat 2024 13:17 (Şikayetten 17 saat sonra)
16 Mart 2024 14:57

Değişim için teşekkür ederim.

Halilibrahim sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Değişim Talebinin Reddedilmesi

Halilibrahim
15 Mayıs 2025 15:50

Arçelik Servis Hizmetlerinde Çözüm Yerine Oyalama

25 Aralık 2024 11:53
Arçelik Servis Hizmetlerinde Çözüm Yerine Oyalama
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
26 Nisan 2024 16:51
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2025 22:50
Arçelik Bulaşık Makinesi Bardakları Çiziyor Ve Servis Çözüm Bulamıyor
Kader sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 14:12
Arçelik Kategorileri