Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 14:46

Arçelik bayisi Zila isimli bayiden Arçelik marka buzdolabı, bulaşık makinesi, set üstü ocak ve çamaşır makinesi aldık. 25.10.2024 tarihinde evlendik. Ve aynı ayın 13.10.2024 tarihinde, saati tam belli olmayan cumartesi gününde bayiden o ürünleri aldığımız gün servis gelip ücretsiz ve sorunsuz bir şekilde garanti başlatarak montaj yapılacaktır dediler. Sonra ne oldu? Telefonda dalga geçerek konuşmayı bilmeyen bir bayan çalışanla, sabrımı taşırana kadar sinir küpü ederek görüşme yaptım. Bu istasyon Tuzla servisinin yüzünden aldığım tüm Arçelik ürünlerin önce buzdolabımı çizik çizik ederek defolu malzeme boyutuna eriştiren servis montaj yapan elemanlarından tutun, ilk telefonda anlattığım bayanın psikolojik bozuk tavır sergileyerek davranış ve tutumlarından dolayı titizlikle şikayetçiyim. O gün bizimle dalga geçerek gelmeyen ve buzdolabımı çizik çizik eden, ayrıca bulaşık makinesini tam yerine oturtmayan, en sonunda çamaşır makinesini açıp öylece bırakıp montaj etmeyen servis elemanlarından ve Arçelik servis hizmeti verdiğini veya servis abonman anlaşması yaparak bu şekilde hizmet vermediği halde böyle çalışanlar üzerinden Arçelik'ten boşu boşuna aylık haksız kazanç alarak zenginleşen bu servisin acilen kapatılmasını talep ediyorum. Çağrı merkezinden tutun, ayrıca internetten servis başvurusu yaparak ama bu Kurtköy servisten inatla servis hizmeti verdirtmeyi sağlamayan çalışana da kınayarak halen çamaşır makinemin montajı yapılamayıp, buzdolabımı çizik çizik ederek hasar meydana getiren istasyon Tuzla saha servis elemanının yaptığı hasarın giderilmesini, aynı model buzdolabımın tarafıma verilmesini talep ediyorum. Böyle bir servisi Arçelik gibi köklü bir firmanın nasıl olur da bu şekilde elemanlarla hizmet verdiğinden haberdar olmadığına hayretler içinde kalıp, Sayın E**** S*** ve M**** S**********'na saygılarımı sunarak bu servisin denetimlerini sıklaştırıp gerekirse yaptırımlarının taraflarına acilen uygulamasını talep eder, sorunlarımın çözümlenmesini işinin ehli olan servisleri tarafımıza yönlendirilmesini kendilerinden rica ederek acilen beklemekteyim. Saygılarımızla, Sevgi A******* Ekşi.

12 Aralık 2024 21:49

Hala deforme ettikleri ürünü alıp çeyiz ürünü için aldığım yeni buzdolabımı sayın köklü Arçelik firması sahip çıkıp bana vermediler!

25 Mart 19:48

Ablam Sayin Arçelik a. S. Tüketici Hakem Heyeti'ne sizleri şikayet etti. En sonda hala ürününüze sahip çıkıp kasıtlı ürününüzü değiştirmediniz

25 Mart 19:50
Arçelik Servis Hizmetinde Yaşanan Sorunlar

Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ayıplı Ürünü İletmesine Rağmen Değişim Kabul Etmiyor

10 Temmuz 2024 10:26
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
01 Mayıs 2024 17:36
Arçelik Marka Buzdolabı Üretim Hatası Veya Gelirken Çizilmesi
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Buzdolabı Teslimatı Ve Çözüm Sunulmaması

Berkay