Arçelik Robot Süpürge 2 Numaralı Tekerlek Hatası

25 Kasım 2023 11:22

Arçelik RS 9131 robot süpürge 2 numaralı tekerlek hatası. Ürünü alalı 3 ay oldu. 2,5 ay geçtikten sonra 15 gündür bu hata ile uğraşıyorum. 9 Kasım tarihinde Avcılar servisi ürünü aldı ve 13 Kasım da teslim aldım. Aradan 2 gün geçti yine aynı hatayı verdi. Sonra yine servis randevusu aldım bu sefer 18 Kasım Esenyurt servis geldi aldı. 20 Kasım geri getirdi. Ürününüzün sorunu giderilmiştir diye. Özellikle bakın tekerlek hatası veriyor dedim sorun yok tekerliğinde dediler. Sonuç bu sefer 3 gün sonra yine aynı hata. Ya belli ki tekerleğinde sorun var ama inatla bunu çözüme kavuşturmak yerine, resetleme yapıp geri gönderiyorlar. Annem de başka marka süpürge var inanın 3 yıl oldu tek hata vermedi. Biz Türk malı alalım ne eksiği vsr dedik. Paramızla rezil olduk. Arçelik pişmanlık

25 Kasım 2023 12:50 (Şikayetten 1 saat sonra)
Yesim
Yesim
04 Aralık 2023 09:31

Arçelik müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra sorun hızla çözüldü. Arçelik markasına bağlı olan bayiler işini daha güzel yapsa problem buralara kadar gelmezdi. Arçelik merkez soruna el atınca 3 günde çözüldü. Teşekkürler

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik RS 9131 Robot Süpürge

Zeynep
13 Eylül 2023 18:32
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 20:07
Kudret sonuçtan memnun

Kudret
25 Eylül 2023 11:48
Şule sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2024 12:45
"Arçelik müşterisiyle ilgileniyor, sorunumu çözdüğü için teşekkür ediyorum."
Arçelik Kategorileri