09 Temmuz 2024 02:20

Arçelik rhb 6050 resital blender setini çeyizime almıştım. Alınca sadece nasıl çalışıyor diye baktım. Evlendikten sonra kullanmaya başladım (aldıktan 1.5-2 sene sonra). Fark ettim ki bıçak kısmı 2 parçadan oluşuyor fakat parçalar ayrılmıyor. Arasına illa ki yiyecek parçaları kaçıyor temizleyemiyorsunuz. Bugünde makineyi kullandım bıçağı yıkıyorum kurumaya bırakıyorum sürekli içinden turuncumsu su sızıyor. Sabahtan beri kaç kere yıkadım o halde kaldırmak da istemiyorum. 3 4 ay önce müşteri hizmetlerine fotoğraf atıp durumu izah ettim. Beni arayıp temizleyeceğim zaman servise götürmem gerektiğini söylediler. Her kullanımda servise mi götüreceğim saçmalık. İçinde kalan yiyecek artıkları küf bakteri barındıracak. İyisi olsun diye Arçelik aldım bütün beyaz eşyalarımı ama şu blender seti çok hayal kırıklığı oldu. İçinde kıyma tavuk Eti gibi şeyler çekmeye asla cesaret edemiyorum. İçine giren parçalar da fotoğrafta görüldüğü gibi yamultuyor parçayı daha sonra kapağı oturtmak zor oluyor. Lütfen temizliği yapılabilir bir parça yollayın ya da başka bir çözüm bulun.

09 Temmuz 2024 15:40 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Rhb 6050 Parçalayıcı Bicak Temizlik Sorunu

26 Haziran 2024 02:47
Arçelik Rhb 6050 Parçalayıcı Bicak Temizlik Sorunu

Arçelik Blender Seti: Hijyen Sorunu Ve Kötü Koku

04 Ocak 13:58

Blender Bıçak Kısmı Ayrılmıyor Ve Kötü Koku Oluşuyor

16 Temmuz 13:26
Blender Bıçak Kısmı Ayrılmıyor Ve Kötü Koku Oluşuyor
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Blender Setinin Doğrayıcı Bıçağında Kalıcı Koku Problemi Ve İlgisiz Servis

Yağmur
28 Ağustos 11:58
Canfeda sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik El Blender Bıçağı Temizlenmiyor, Kötü Koku Oluştu

Canfeda