Arçelik Mikro Dalga Fırından Çıkan Duman ve Ateşli Kıvılcım

Naciye
26 Haziran 2023 14:30

Arçelik'te yaklaşık bir ay önce bir mikrodalga fırın aldım. Buzluktaki Eti çözülmesi için fırına koydum. Birdenbire siyah duman çıkmaya başladı. Ateş kıvılcımları atmaya başladı. Servisi gelip fırını götürdü, ücret karşılığında fırınızın değişimi sağlanacak diye bir mesaj attılar. Bir aylık fırın bu kadar kısa sürede hata veriyorsa, demek ki Arçelik'in ürünleri hepsi böyle hatalı. Yazıklar olsun! Bir tane mikrodalga fırını aldım, bin pişman oldum. Tutturmuşlar 860 TL ücret karşılığında değişim sağlanacak diye. 1 aylık ürün yaw Allah'tan korkun servis arıyor fırının kapağını açık bırakmışsınız Allah için mikro dalga fırını evinde olan varsa kapağını açıp bir çalıştırsın bakalım çalışıyor mu ürünü değiştirmemek için her türlü yolu deniyorlar 1 aylık ürün ben ücreti kabul etmiyorum.

Değişim sağlanmasa üründe onlarda kalsın bir daha da Arçelik ürünlerine tövbe ederim. Almam giderim başka firmanın ürününü sıfır alırım ama o ücreti vermem fırının arızası benden kaynaklanmamış 2 defa tek kullanıldı oda hata verdi. Duman çıkmaya başladı. Kıvılcım atmaya başladı. Fırının içi sapsarı oldu. Kullanılmaz hale geldi. Bir an önce sonuçlansın ücretsiz değişim yapıyorlarsa yapsın yapmıyorlarsa da bilgilendirsin gerek tüm her yere şikayetimi bulunacağım. Tüketici Hakları'na başvuracağım.

Gizem
Gizem
Şikayeti Çözüldü

Merhaba Naciye hanım, sonuç ne oldu

Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Fahrettin
21 Haziran 2023 21:28
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
17 Temmuz 2023 16:07
Arçelik Mikrodalga Fırınımda Çizikli Yanık Oluştu!
Melek sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 11:52
Arçelik Kategorileri