Dilan sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 12:05

Arçelik marka 1060 ykmg 10/6 kg model kurutmalı çamaşır makinesi ilk aldığımız günden beri sallanıyor. Defalarca servis çağırdık. İlk başta ayakları sağlam değil o nedenle sallanıyor dendi daha sonra gelen başka bir servis fabrika hatası olduğunu ve bir parçayı değiştirdikten sonra sallanmaya devam ederse değişim/iade talep edeceğimizi sallanırsa haber vermemizi söyledi. Haber verdiğim halde haziran ayından beri tarafımıza bir dönüş yapılmadı ve geçen hafta itibariyle sallanmaktan makinemizin ayağı kırıldı. Bu durum üzerine çağrı merkezini arayarak açıklama yaptım aynı servisin özellikle gelmemesini rica ettim fakat yine aynı servis gelip ayak takıp gideceğini söyledi. Bugün itibariyle bir ayak takmak için bile bizi 4 gün bekleteceklerini ifade ettiler. Baştan sona kadar mağduriyet yaşadık. Konuyla ilgili Arçelik'in ilgisizliği devam ederse Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Makinemizin garantisi de Temmuz 2025 tarihinde bitiyor. Sanıyorum o tarihe kadar bir şekilde bu tarz geçiştirmelerle ötelenip değişim/iade hakkımız bariz bir şekilde son bulacak. Konuyla ilgili özellikle servise iletmiş olduğum hususları görselleri ile ekliyorum. ARTIK BU ÜRÜNLE İLGİLİ KESİNLİKLE İADE/DEĞİŞİM TALEP EDİYORUM.

01 Nisan 2024 14:22 (Şikayetten 2 saat sonra)
Dilan
Dilan
08 Nisan 2024 16:31

Gelip ayakları değiştirdiler ancak değişen hiçbir şey olmadı tek farkı makine önceden yürürken şimdi yürümüyor. Aşırı derecede gürültülü evde inşaat çalışması varmış gibi. Tüm komşulara mahcup oluyoruz. Kaç defa iade/değişim talep ettik bir çözüm sunulmadı.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 19:48
Arçelik Servis Sorunu: İlgisizlik Ve Çözüm Eksikliği
Banu sonuçtan memnun

23 Şubat 2024 18:38
Melih sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2024 11:15
"Ek garantilerimiz tanımladı yeni bir çamaşır makinesi ile değişim yapıldı. Biraz uzun zaman alsada sorunumuzu çözen Arçelik'e teşekkür ediyoruz."

Arçelik Sürekli Arıza Yapan Makinem İçin Değişim Talebim Reddedildi!

05 Ekim 2025 03:57

04 Mayıs 2024 03:27