Melda sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 17:03

17.06.2024 gece yarısı saat 02.00 sularında Arçelik marka buzdolabından kaynaklı anneannemin evinde büyük bir yangın çıktı. O saatlerde uyku halinde olan 70 yaşındaki anneannem yoğun dumandan komşuların kapıyı yumruklamasıyla zar zor evden çıkarılmıştır. Yangının sebebini araştırmak için tesisatçı, elektrikçi, doğalgazcı çağırdık evde keşif yaptılar. Sorunun Arçelik marka buzdolabından kaynaklandığını ve onlarla görüşmemiz gerektiğini söylediklerinde Arçelik yetkili servisleriyle görüştük. 1 gün sonrasına tarih 21.06.2024 11.00-13.00 saatleri arası randevu oluşturdular. Fakat ne gelen var ne giden. Üstüne üstelik acil durumumuzu belli ettiğimiz halde hala oyalıyorlar ve ertesi güne randevu oluşturuyorlar. Evin içinde durulmuyor sinek böcek sarmış durumda. Telefonda konuştuğumuz hanımefendi üstüne basa basa 400 TL lik servis ücretinden bahsediyor bizim evimiz yanmış, maddi ve manevi olarak çok zor durumda kaldık. Koskoca şirket dediğimiz Arçelik oyalayıp hala para koparma peşindeler. Can kaybı olsaydı bunun bedelini nasıl ödeyeceklerdi.! Asla karşınızda bir muhatap bulamıyorsunuz. Hanımefendi bakım onarım tamirden bahsediyor buzdolabı kül olmuş mevcut resimlerde de görüldüğü gibi. Bu duruma el atılmadığı ve 1-2 gün içinde tespit için gelmedikleri takdirde, haklarımızı farklı yollarla arayacağımızı belirtmek isteriz. Arçelik kesinlikle üstüne düşeni üstlenmiyor ve oyalıyor buradaki diğer yorumlarda da gördüğünüz gibi. Konuyla ilgili polis, itfaiye tutanakları mevcuttur. Bu saatten sonra ailecek evimize ne Arçelik marka beyaz eşya alırız ne de başkalarına aldırırız. Bu konuyu da haber, gazete, televizyon, sosyal medya üzerinden yayacağız. Canımızı zor kurtardık, başka canlarda yanmasın.!

22 Haziran 2024 12:14 (Şikayetten 19 saat sonra)

Halil sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 20:18

Arçelik Dolap Hakkında Büyük Yangın

Şerife
16 Temmuz 2024 23:22
Umut sonuçtan çok memnun

21 Nisan 2024 12:16

Aysegul
05 Ağustos 2024 17:39
Seda sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 05:31

Arçelik Kategorileri