8 Aralık 2023 15:51386

07.12.2023 tarihinde ürünüm kendi kendine hareket etmeye başlayarak hem makineye zarar verdi hem de bana inanılmaz korku yaşattı. Yetkili servisi arayarak ilgilenmelerini istedim; ancak, bir hafta sonra randevu verdiler. Hem makinesiz kaldım hem de Arçelik markasını tercih ettiğime çok pişman oldum. Bu konuda gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederim.

11 Aralık 2023 22:37

Gelen servis kurutma makinesi kurulumuna geldiğinde çamaşır makinesinin ayağının tam oturmadığını boşta kaldığı için sıkma yaparken kırıldığını söyledi, ve makine hasar gördüğü içinde motoruyla alakalı sorun olduğunu söyledi parça sipariş verip değiştireceklermiş ben kesinlikle makinemin daha kurulum yapmayı bilmeyen servis çalışanlarının hatası yüzünden tamir olmasını istemiyorum, aynı makinenin yenisini istiyorum, eğer ben evde olmasaydım daha büyük kazalara sebebiyet verecekti bu olay. Ve yaşadığım korkuyu atlatamıyorum gereğinin yapılmasını istiyorum ve bütün yasal haklarımıda kullanacağım bilginiz olsun

8 Aralık 2023 17:10 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

11 Aralık 2023 17:33

Hiçbir şekilde çözüm bulmadılar bir kere aradılar sadece o kadar yine düştüm servisin peşine işlerine gelmedi mi 5e kadar çalışıyorlar işlerine geldi mi 9 dan 10 a kadar hizmet veriyorlar beş para etmez bin pişmanım Arçelik aldığıma kimseye de tavsiye etmem yazıklar olsun yani. Öyle gösteriş olsun diye bir kere aramayla olmuyor bu işler kaç paralık ürün satıyorsunuz ona göre de yardımcı olmanız lazım insanlara paramızla rezil oluyoruz tam anlamıyla bir daha Arçelik mi tövbe.

13 Ocak 2024 10:52
Eki aç

Servisten gelen makinem sıkmada aşırı sesli çalışıyor üstünde ne varsa devrildi, temiz yıkamıyor ve kocaman çatlak oluşmuş üstünde diğer sarsıntıdan oluşan çizikler de zaten bellidir, yepyeni makinem ne hale geldi acilen yenisiyle değişmesini istiyorum. Bütün yasal haklarımı arayacağım.

16 Ocak 2024 23:51

Makinemin son durumu budur, kesinlikle ikinciye tamir olmasını istemiyorum nasıl bir işlem yapıldıysa bakın ne hale geldi sesi üçüncü kattan duyuluyor resmen. Servisin hatası yüzünden daha ne kadar mağdur edilebilir insanlar anlamıyorum!

28 Temmuz 2024 23:00

Makinem kendi kendine 2 saatlik programdan 3.30 saate çıkıyor, yumuşatıcı yi almıyor, son 1 dakikaya geliyor ve sıkma yapmıyor. Yepyeni makinem resmen hurda oldu. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım hakkımı da sonuna kadar arayacağım. Bu kaçıncı sayamadım artık. Makineden verim alamıyorum

28 Temmuz 2024 23:38

Bu da makinenin sıkma esnasında çıkardığı sesler

Arçelik'ten Şikayetçiyim Ek Garanti Boş Hikaye

29 Aralık 2023 20:162.042

Merhaba, evimdeki bütün beyaz eşyalar Arçelik marka ve tamamına ek garanti yaptırdım. Çamaşır makinem arıza yaptı; sesli...

Arçelik Çamaşır Makinesi 9kg

4 Ocak 2024 00:303.414

"Sorunum bir hafta içinde çözüldü. Teşekkür ederim."

1 Destek1 Yorum

Ayşenur
Arçelik Çamaşır Makinesi Servis Şikayeti

Arçelik ÇamaşırMakinesi Servis Şikayeti

İsmail
Arçelik Makine Çok Uzun Sürüyor, Bitmek Bilmiyor!

Arçelik MakineÇok Uzun Sürüyor, Bitmek Bilmiyor!

İnci

Öne ÇıkanKonular